Geç çıkan silik çizgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1nr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1nr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2022
134
54
28
28
Arkadaşlar selamm 1 saat sonrasında fark edilen silik çizgi yada bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mıı ?

Arkadaşlar selamm 1 saat sonrasında fark edilen silik çizgi yada bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mıı ?
benim sonradan koyulaşmıştı ertesi gün ilk idrarla yaptıığmda lk 10 dk içibde çok silik çıkmıştı

Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat eylesin 🥰
Çok teşekkür ederim amin. Erken gebelik testi mi yapmıştınız? Ben erken gebelik testlerinde hiç kuruma çizgisne denk gelmedim yaptıklarımda. Genelde kasetlerde oluyor.

Yarın birde erkrn gebelik testiyle deneyin o zaman hem daha erken sonuc verir
Merhaba biraz önce erken gebelik testi ile denedim ve batırdığım ilk saniye 2 çizgi çok net çıktı ama dün ki testte 1 saat sonrasında çok silik belirirken bunda böyle olması hangisine inanmam gerektiğini şaşırdım doğrusu

Ben öyle öğrenmiştim iki gün sonra tekrarladığımda 1dk içinde belirmişti ikinci çizgi ama malesef kimyasal yaşadım

Ben öyle öğrenmiştim iki gün sonra tekrarladığımda 1dk içinde belirmişti ikinci çizgi ama malesef kimyasal yaşadım
Bugün erken gebelik testi yaptığımda hemen çift çizgi oldu ve çizgi baya belirgin ama neye inanmam gerektiğini anlayamadım öncesinde benimde kimyasalım var aslında bundan dolayı çok ikilemde kaldım

Bugün erken gebelik testi yaptığımda hemen çift çizgi oldu ve çizgi baya belirgin ama neye inanmam gerektiğini anlayamadım öncesinde benimde kimyasalım var aslında bundan dolayı çok ikilemde kaldım
kimyasaldan sonra çabuk oluyo diyolar

Maalesef benim çabuk olmadı kimyasalıda geçen sene bu ayda yaşadım tam 1 sene oldu
içini ferah tut hatta hayal kırıklığı yaşamamak adına kan vermek için bekleyeblirsin adet geciktikten 1 hafta sonra belli ediyo zaten kimyasal lekelenmelerle

Kızlar banada bakabilir misinizz?? Adetime 1 gün kaldı.

Eklentiler

• IMG_0055.webp
    IMG_0055.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 150
Back
X