Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim sonradan koyulaşmıştı ertesi gün ilk idrarla yaptıığmda lk 10 dk içibde çok silik çıkmıştıArkadaşlar selamm 1 saat sonrasında fark edilen silik çizgi yada bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mıı ?
Hamile miydiniz peki gebelik süreci nasıl devam etti sakıncası yoksa sorabilir miyimbenim sonradan koyulaşmıştı ertesi gün ilk idrarla yaptıığmda lk 10 dk içibde çok silik çıkmıştı
Hamileyim, sağlıklı ilerliyor şu anlık. İnşallah sizde hamilesnizdir. Yarın yinr yapınHamile miydiniz peki gebelik süreci nasıl devam etti sakıncası yoksa sorabilir miyim
Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat eylesinHamileyim, sağlıklı ilerliyor şu anlık. İnşallah sizde hamilesnizdir. Yarın yinr yapın
Çok teşekkür ederim amin. Erken gebelik testi mi yapmıştınız? Ben erken gebelik testlerinde hiç kuruma çizgisne denk gelmedim yaptıklarımda. Genelde kasetlerde oluyor.Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat eylesin![]()
Hayır kaset testtiÇok teşekkür ederim amin. Erken gebelik testi mi yapmıştınız? Ben erken gebelik testlerinde hiç kuruma çizgisne denk gelmedim yaptıklarımda. Genelde kasetlerde oluyor.
Yarın birde erkrn gebelik testiyle deneyin o zaman hem daha erken sonuc verirHayır kaset testti
Kan vermeyi düşünüyorum uğraşıp ümitlenip üzülmemek adına sonucu yazarım buraya ilginiz için çok çok teşekkür ederimYarın birde erkrn gebelik testiyle deneyin o zaman hem daha erken sonuc verir
Rica ederim inşallah her şey.gönlünüzce olurKan vermeyi düşünüyorum uğraşıp ümitlenip üzülmemek adına sonucu yazarım buraya ilginiz için çok çok teşekkür ederim![]()
İnşallah cümlemizinRica ederim inşallah her şey.gönlünüzce olur![]()
Merhaba biraz önce erken gebelik testi ile denedim ve batırdığım ilk saniye 2 çizgi çok net çıktı ama dün ki testte 1 saat sonrasında çok silik belirirken bunda böyle olması hangisine inanmam gerektiğini şaşırdım doğrusuYarın birde erkrn gebelik testiyle deneyin o zaman hem daha erken sonuc verir
Ben öyle öğrenmiştim iki gün sonra tekrarladığımda 1dk içinde belirmişti ikinci çizgi ama malesef kimyasal yaşadımArkadaşlar selamm 1 saat sonrasında fark edilen silik çizgi yada bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mıı ?
Bugün erken gebelik testi yaptığımda hemen çift çizgi oldu ve çizgi baya belirgin ama neye inanmam gerektiğini anlayamadım öncesinde benimde kimyasalım var aslında bundan dolayı çok ikilemde kaldımBen öyle öğrenmiştim iki gün sonra tekrarladığımda 1dk içinde belirmişti ikinci çizgi ama malesef kimyasal yaşadım
kimyasaldan sonra çabuk oluyo diyolarBugün erken gebelik testi yaptığımda hemen çift çizgi oldu ve çizgi baya belirgin ama neye inanmam gerektiğini anlayamadım öncesinde benimde kimyasalım var aslında bundan dolayı çok ikilemde kaldım
Maalesef benim çabuk olmadı kimyasalıda geçen sene bu ayda yaşadım tam 1 sene oldukimyasaldan sonra çabuk oluyo diyolar
içini ferah tut hatta hayal kırıklığı yaşamamak adına kan vermek için bekleyeblirsin adet geciktikten 1 hafta sonra belli ediyo zaten kimyasal lekelenmelerleMaalesef benim çabuk olmadı kimyasalıda geçen sene bu ayda yaşadım tam 1 sene oldu
İnşallah Rabbim tez zamanda güzel haberler almamızı nasip eder canımbende kimyasaldan sonra hamile kaldığım için beklemiştim biraz