Geç döllenme anneler acil yardım

meryem koc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhabalar son adet tarihim 20 Haziran geçen hafta cumartesi günü gittiğimde gebeliğimin 5+2 olduğunu söyledi geç döllenme olabileceğini belirtti bugün tekrardan kontörle gittim kesem büyümüş Yolk salk kesesi oluşmuş büyüme ve Yolk Salkın oluşması güzel dedi ancak 5+5 gün ölçtü biraz bana geri de geldi bebeği ve kalp atışını da duyamadık bebeğin küçük olduğundan gözükemeyeceğini söyledi ama vajinal baktı daha önce başına gelen var mı şuanda dokturum geç döllenmeden kaynaklı olduğunu düşünüyor ama biraz tedirginim

Benim sat a göre 1 ay geride çıkıyordu . Pcos varsa genelde geç döllenme oluyor

merhaba taarıhler benımkıyle bırebır tutuyor sızde son durum ne oldu

Benim sat a göre 1 ay geride çıkıyordu . Pcos varsa genelde geç döllenme oluyor
bende pcoss varmı bılmıyorum benım de suan sata göre bır ay gerıde gozzukuyor kalp atısını daha duyamadık sızde nasıl olmustu

Son adetimin ilk günü 7 şubattı ama biz 10 nisanda kalp atışını duyduk . Doktorum adet tarihini 7 Mart olarak güncelleyelim geç döllenme olmuş demişti. Yani 1 ay geriden geliyordu.

Son adetimin ilk günü 7 şubattı ama biz 10 nisanda kalp atışını duyduk . Doktorum adet tarihini 7 Mart olarak güncelleyelim geç döllenme olmuş demişti. Yani 1 ay geriden geliyordu.
Anladım çok teşekkür ederim inşallah bende duyarım

`