Geç döllenme bakarmısınız kızlar

burcuzynpada

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2021
202
28
18
36
Meraba kızlar 15 gün önce adet oldum ama eminim gelmez polikistover var birde düzensz adetlerim hemen gelmyr 2 gün önce test yaptım hafif silik çizgi cktı snra kan testi 0.48 cıktı ama agrım var adet olcak gbi kasıklarım hafif akıntım var bgn doktpra gittim kalınlasma var rahimde 10 cm dedi 1 hafta bekşiyelm dedi basına gelen varmı böle

15 gün önce adet olduysanız anca yumurtlarsınız bu ara. Neresi geç döllenme olacak ki anlamadım?

Yok benim tam zamanlıydı. Kanda çıkmaması mümkün değil gebelik testi bozuktur.
İşte pozitif göstermesi zor oluyrmş doktormda bazn kanda
Böuyle saçmalıklar duymadım. Kan negatifse negatiftir. Forumda dolaşın. Yalancı pozitif alan o kadar çok kişi var ki idrar testinden.
Szin canınız sıkılıyor bnce sacmalık derkn insn gbibsy srdmyok sacmlk yok gec döllnme nasl oluyr ztn formda dolstm aklıınızı kndnze saklayn konuyla ilglifkrn yoksa

Szin canınız sıkılıyor bnce sacmalık derkn insn gbibsy srdmyok sacmlk yok gec döllnme nasl oluyr ztn formda dolstm aklıınızı kndnze saklayn konuyla ilglifkrn yoksa
Yoo saçmalık kadın doğru söylüyor ilk kana ondan sonrada idrara geciyo gebelik hormonu kan testi her zaman kesin sonuçtur söyle bı varsayım yaparsak idrar testin yanlıştı bu da seni erken kan vermeye yönlendirdi erken verdiğin için kanı o da negatif çıktı ilerleyen günlerde pozitife dönme ihtimalli olabilir .

Böuyle saçmalıklar duymadım. Kan negatifse negatiftir. Forumda dolaşın. Yalancı pozitif alan o kadar çok kişi var ki idrar testinden.
Merve hanım haklı, benim mesela geç döllenme adet günü kaset testim negatif çıktı 10 gün sonra erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ve beta 73 idi. Doktorunuz ya çok acemi ya da sizi gerçekten çok yanlış yönlendiren bilgisiz biri. Geç döllenme adetin gecikmesine rağmen negatif sonuç verir aradan zaman geçtikten sonra pozitife döner. Siz hamile değilsiniz şuan. Testler yanıltabiliyor fakat kan testin de yanılma payı yok varsa çıkar çünkü beta hormonu önce kan da ortaya çıkar sonra idrara geçer. Geç döllenme bahsettiğiniz gibi bir şey değil ve zaten kan testiniz 0,48 çıkmış 5 üstü gebelik var demektir. Değeriniz 3-4 aralığında bir şey olsaydı evet ihtimal olabilirdi ama o da çok küçük bir ihtimal. Kanda 0,48 çıkıp idrar da pozitif çıkması hiç bir anlam ifade etmiyor testiniz bozuktur. Gebelikte en kesin ve doğru sonucu kan verir. Adetiniz biteli 15 gün olmuş Merve hanımın da dediği gibi olmuş olsaydı zaten erken olurdu geç döllenme gibi bir durum söz konusu değil.

Allah aşkına biraz özenli yazın, ne dediğiniz anlaşılmıyor…

Bu arada kanda ölçülebilir hale gelmeyen hcg idrarda da negatif çıkar. Yani kanda negatifse negatifdir.

siz kan düzeyini baz alın.

Böuyle saçmalıklar duymadım. Kan negatifse negatiftir. Forumda dolaşın. Yalancı pozitif alan o kadar çok kişi var ki
Meraba kızlar 15 gün önce adet oldum ama eminim gelmez polikistover var birde düzensz adetlerim hemen gelmyr 2 gün önce test yaptım hafif silik çizgi cktı snra kan testi 0.48 cıktı ama agrım var adet olcak gbi kasıklarım hafif akıntım var bgn doktpra gittim kalınlasma var rahimde 10 cm dedi 1 hafta bekşiyelm dedi basına gelen varmı böle
Test çubuğunda negatif çıkmıştı kandada negatifti aradan 9 gün geçti tekrar test yaptım pozitif gördüm sayfamda konu açtım detaylı anlattım okuyabilirsiniz belki biraz olsa içiniz rahatlar.

Back
X