Geç döllenme bakın lütfen

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.993
5.203
398
Hanımlar,
Adetime bir gün kala yani ilişkiden bes gün sonra falan kahverengi akıntı ve reğli agrısı çektim.. Bugun kan testi yaptım negatif adetim geceli bşr şüpheli ilişkiden 5 gün oldu.. Neydi bu akıntı hayatımda hiç regl günüm geçmedi şimdi sol kasık ta ağrı var ara arada regl sancısı gibi sancı geliyor..
Sizce hamile olabilir miyim? Geç döllenme olmuş olabilir mi

Hanımlar,
Adetime bir gün kala yani ilişkiden bes gün sonra falan kahverengi akıntı ve reğli agrısı çektim.. Bugun kan testi yaptım negatif adetim geceli bşr şüpheli ilişkiden 5 gün oldu.. Neydi bu akıntı hayatımda hiç regl günüm geçmedi şimdi sol kasık ta ağrı var ara arada regl sancısı gibi sancı geliyor..
olabılır canım bence en kısa zamanda kan testı yapmalısın kesın sonuc

kusura bakma ya yazmıssın kafam dalgın anlamamısım....tabıkı olabılır...benım 5 ıle basladı nrmalde negatıf deger ama yukseldı sonuc dusukte olsa bır hafta bekle tekrarla testı canım

Benim kan testi negatif yazıyor deger yok.. Hayırlısı olsun inşallah Rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla

Hanımlar,
Resmen bnm şikayetimi anlatıyorsun aynı sekildeyim bende napcan bilmiyorum

Back
X