Bhcg ye göre haftaligi bilemeyiz keseniz görüldüğünde doktor ultrasona göre söylerMerhabalar ben 4 gün önce idrar testi yaptım belli belirsiz çıktı ertesi gün kan verdim 6.9 çıktı iki gün sonra yani dün tekrar verdim 26.47 çıktı ama benim son adet tarihim Eylül 25 yani normalde 5-6 haftalık ama geç döllenme sanırım bu sonuç ben neyi baz alacağım yani kaç haftalığım
Evet vereceğim bir hafta sonraTekrar kan tahlılı istemedi mi doktorunuz.?
Evet vereceğim bir hafta sonra
Onun için kafani yorma derim. Son adet tarihini belirtmen yeterli. Gelişim her hafta normal ilerlerse dhzeltilmiş adet tarihi ayarlaniyor. Ultrasondaki gelişim onemli olan . Yani senin her hangi bir hesap yapmana gerek yokMerhabalar ben 4 gün önce idrar testi yaptım belli belirsiz çıktı ertesi gün kan verdim 6.9 çıktı iki gün sonra yani dün tekrar verdim 26.47 çıktı ama benim son adet tarihim Eylül 25 yani normalde 5-6 haftalık ama geç döllenme sanırım bu sonuç ben neyi baz alacağım yani kaç haftalığım
Öylemi ben acaba bir sıkıntı mı var diye endişelendim biraz üç hafta geriden geliyorum sanki azcık büyümemiz lazım sanki teşekürlerBenim de geç döllenme oldu beta 73 iken 4 haftalık dediler adet tarihime göre 6 haftalık olmam gerekiyordu. Sizinde 4 haftalıktır tahminen doktora gittiğinizde adet tarihinizi söyleyin ultrasondan belli oluyor zaten
Doğru söylüyorsun ben sadece sıkıntı olmasından dolayı korktumOnun için kafani yorma derim. Son adet tarihini belirtmen yeterli. Gelişim her hafta normal ilerlerse dhzeltilmiş adet tarihi ayarlaniyor. Ultrasondaki gelişim onemli olan . Yani senin her hangi bir hesap yapmana gerek yok
Amin inşallah adet tarihim 10 gün geçti ve ben ertesi gün kan verdim çok düşük çıkmasının endişesi oldu sonra artışın normal olduğunu görünce bir tık rahatladım çok teşekkür ederim beni rahatlattınızGeç döllenme olabılır. Bende 25 ile oğrenmstm. Sonra 150 lere cıktı.
Ama hc b zaman son adet tarhmle uyumlu degıldı kontrollerde. Doguma yaklastıkca eşitlendi.
Endişe etmeyin dilerim sag salim kucagınıza alırsınız..
Adetimi 11 gün geçtikten sonra beta 73 çıkmıştı şuan hiç bir problem yok çok şükür zaten aradaki fark 1 haftaya falan düştü şuan 21. Haftamdayım gelişiminde bir sıkıntı yok çok şükür kafanıza takmayın ilk doktor muayenesine ben 2,5 hafta sonra gitmiştim vajinal kalp atışını duymuştukÖylemi ben acaba bir sıkıntı mı var diye endişelendim biraz üç hafta geriden geliyorum sanki azcık büyümemiz lazım sanki teşekürler
Canim benimde senin gibi cikmisti adetime 4 gun kala idrar yaptım silik ckti sinra kan verdim 8.21 cikti iki gun sonra tekrarlamistim 25 cikmisti yine 2 gun sonra yaptım adet gunum 46 ckti doktorumla görüşmüştüm 1 hafta sonra gel artışlar normal dedi .insallah sıkıntısız geciriiriz hamileliigmiziMerhabalar ben 4 gün önce idrar testi yaptım belli belirsiz çıktı ertesi gün kan verdim 6.9 çıktı iki gün sonra yani dün tekrar verdim 26.47 çıktı ama benim son adet tarihim Eylül 25 yani normalde 5-6 haftalık ama geç döllenme sanırım bu sonuç ben neyi baz alacağım yani kaç haftalığım
Korkma canim. Ablam adete yakin tarihde yumurtlamişdi. Duzeltilmis adet tarihi yaptilar. Dogum da normal zamanindan bir hafta sonraya hesapladilar. Hayirli olsun bu aradaDoğru söylüyorsun ben sadece sıkıntı olmasından dolayı korktum
O zaman benzer şeyleri normal yani teşekkür ederimAdetimi 11 gün geçtikten sonra beta 73 çıkmıştı şuan hiç bir problem yok çok şükür zaten aradaki fark 1 haftaya falan düştü şuan 21. Haftamdayım gelişiminde bir sıkıntı yok çok şükür kafanıza takmayın ilk doktor muayenesine ben 2,5 hafta sonra gitmiştim vajinal kalp atışını duymuştuk
Çok teşekkür ederim valla rahatladımKorkma canim. Ablam adete yakin tarihde yumurtlamişdi. Duzeltilmis adet tarihi yaptilar. Dogum da normal zamanindan bir hafta sonraya hesapladilar. Hayirli olsun bu arada
Ay çok sevindim inşallah hepimiz sıkıntısız atlatırızCanim benimde senin gibi cikmisti adetime 4 gun kala idrar yaptım silik ckti sinra kan verdim 8.21 cikti iki gun sonra tekrarlamistim 25 cikmisti yine 2 gun sonra yaptım adet gunum 46 ckti doktorumla görüşmüştüm 1 hafta sonra gel artışlar normal dedi .insallah sıkıntısız geciriiriz hamileliigmizi
Doktorlar 5 ve yukarısını hamilelik olarak düşünüyorlar tabi bu hiç belli olmuyor şuan yaşadığım durumum 7 haftalık olmam gerekiyor ama şuan 5 haftalık görünüyor ultrason daKızlar ben de en son 6 Ekim'de oldum normalde 28 günde birdi döngüm ama iki aydır 21 22 günde bir oldum yumurtlama hesaplayamadım ama sık ilişki oldu , belde ağrı hafif batma ,halsizlik oldu ama adet yok kan testim 1.4 doktor olmazsan tekrar yapalım dedi. Geç döllenme ihtimali var mı acaba. Kan testi 10 Kasım'da oldu
Yani demem o ki doktorunuzun dediği gibi adet almazsanız tabi iki gün sonra kan testi verin derimKızlar ben de en son 6 Ekim'de oldum normalde 28 günde birdi döngüm ama iki aydır 21 22 günde bir oldum yumurtlama hesaplayamadım ama sık ilişki oldu , belde ağrı hafif batma ,halsizlik oldu ama adet yok kan testim 1.4 doktor olmazsan tekrar yapalım dedi. Geç döllenme ihtimali var mı acaba. Kan testi 10 Kasım'da oldu
Geç döllenme sanırım sizin durum sağlıkla ilerler kucağınıza alırsınız inşallahDoktorlar 5 ve yukarısını hamilelik olarak düşünüyorlar tabi bu hiç belli olmuyor şuan yaşadığım durumum 7 haftalık olmam gerekiyor ama şuan 5 haftalık görünüyor ultrason da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?