Gec döllenme erken gebelik testinde cikarmı?

duygusaldengesiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2025
2
1
1
26
Merhaba kızlar;
Bende pcos var ve bir suredir gebelik dusunuyorum. Doktor tum testlerimde gebelige ve adet olmama engel bir durumun olmadigini soyledi ama surekli gecikmem oluyordu doktor da stresten uzak kalmami ve bazi vitaminler kullanmami soyledi. Birde bana klomen diye bir yumurta catlatma ilaci verdi kullandim simdi de 9 gunluk bir gecikmem var ama gecikmemin 4. Gununde erken gebelik testi yaptim Negatif cikti. Benim ilk cocugumda gec dollenme sonucuyla oldu ozmanda test yapmistim tek cizgi cikmisti sonrasinda halsizlik migde bulantisi ve ishal sikayetleriyle doktora gittim sureklide gecikmem oldugu icin suphede duymadim ama betahcg 148 cikti. Doktor adet tarihimi sordu soyledim ve himm gec dollenme olmus dedi cok uzattim ama sorum su ki sizce aynisi olma ihtimali yuzde kac ve tekrar test yapmam gerekli midir ?

Merhaba kızlar;
Bende pcos var ve bir suredir gebelik dusunuyorum. Doktor tum testlerimde gebelige ve adet olmama engel bir durumun olmadigini soyledi ama surekli gecikmem oluyordu doktor da stresten uzak kalmami ve bazi vitaminler kullanmami soyledi. Birde bana klomen diye bir yumurta catlatma ilaci verdi kullandim simdi de 9 gunluk bir gecikmem var ama gecikmemin 4. Gununde erken gebelik testi yaptim Negatif cikti. Benim ilk cocugumda gec dollenme sonucuyla oldu ozmanda test yapmistim tek cizgi cikmisti sonrasinda halsizlik migde bulantisi ve ishal sikayetleriyle doktora gittim sureklide gecikmem oldugu icin suphede duymadim ama betahcg 148 cikti. Doktor adet tarihimi sordu soyledim ve himm gec dollenme olmus dedi cok uzattim ama sorum su ki sizce aynisi olma ihtimali yuzde kac ve tekrar test yapmam gerekli midir ?
pcoluyum 35 40 gunde olurum ılacsız sukur. 40 ı da gecse suphelenemem ama 50 yı beklerdım:) ama adet belırtısı gosterıp de adet olmadıgım ıcın 1 haftaya olurum sıslıklerden sonra mısal 14 15 gun oldu hala yok gelmedı dıye o zaman test yaptım ve hamıleydım . hatta 30. 32. gunler arası yumurtlamam olmus kı oyle hamıle kalmısım kese boyutundan o anlasıldı..yanı sende de oyle gec yumurtlama olduysa hemen 4 gun gecıkmede cıkmaması normal olur. hala olmadıysan ve adet sıslıgın ya da daha once fıx yasadıgın bısı bı belırtı varsa ve hala devam edıyorsanbence bekle ve test yap . yoksa tıpık bı kıste donmus yumurtadan kaynaklı da adet olmuyor olabılırsın tabı :)) hakkında hayırlısı olsun.

Back