İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Ben prodoctor erken gebelik testi almıştım üzerine regliye 6 gün kala öğrenilebilir yazıyordu. Adetten 3 gün önce bu testle ogrenmistimMerhaba arkadaşlar benim 23 Kasım'da yumurtam çatladı sat 31 Ekim bat 4 Aralık 35 günde bir adet görüyorum yani en erken idrar testinde hangi gün öğrenirim kasık ağrısı göğüs dolgunlaşması gaz sancısı akıntı gibi belirtilerim var ve çok merak ediyorum 2 yıldır çocuk istemim var lütfen yardım
Geç döllenme mi peki normal gününüzde mi yumurtanız çatladıİnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Ben prodoctor erken gebelik testi almıştım üzerine regliye 6 gün kala öğrenilebilir yazıyordu. Adetten 3 gün önce bu testle ogrenmistim
Geç döllenme hakkında pek bi bilgim yok. Yumurtam günümde catlamistiGeç döllenme mi peki normal gününüzde mi yumurtanız çatladı
Regl gecikmesine 6 gün, regl gününe 5 gün :))İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Ben prodoctor erken gebelik testi almıştım üzerine regliye 6 gün kala öğrenilebilir yazıyordu. Adetten 3 gün önce bu testle ogrenmistim
Umarım teşekkür ederim yardımınız içinErken öğrenmek istemenizi anlıyorum ama bat'tan 1 gün önce negatif, bat günü pozitif görenler dolu. Yine isterseniz 5 gün kadar önce bi deneyin ama en iyi sonucu adet günü alırsınız. Umarım mucizeniz sizinledir
Ne demek istediniz? AnlayamadimRegl gecikmesine 6 gün, regl gününe 5 gün :))
Kutuda 6 güne kadar yazıyor ya dediğiniz erken gebelik testinde. Küçücük bi yerde (adet gecikmesinden itibaren 6 gün) olarak belirtmişler. Yani benim bat 16'sı ise 17'sinden itibaren sayıyorlar 6 günü. Biraz hile yapmışlar yaniNe demek istediniz? Anlayamadim
Dikkat etmedim hicccKutuda 6 güne kadar yazıyor ya dediğiniz erken gebelik testinde. Küçücük bi yerde (adet gecikmesinden itibaren 6 gün) olarak belirtmişler. Yani benim bat 16'sı ise 17'sinden itibaren sayıyorlar 6 günü. Biraz hile yapmışlar yani
Çakallık yapmışlar, üzüyorlar insanlarıDikkat etmedim hiccc
Evet yaa. Ne ümitlerle alıyoruz halbukiÇakallık yapmışlar, üzüyorlar insanları
Merhaba kime neyi sordunuztarihlerimiz aynı gelişme var mı acaba ??
Benimde sizinle aynı belirtiler bat 5 Aralık ilaç kullanıyorum bittikten sonra 5. gün adet oluyorum daha olmadım 3.gunum ama testler negatif sizde durum ne acebaMerhaba arkadaşlar benim 23 Kasım'da yumurtam çatladı sat 31 Ekim bat 4 Aralık 35 günde bir adet görüyorum yani en erken idrar testinde hangi gün öğrenirim kasık ağrısı göğüs dolgunlaşması gaz sancısı akıntı gibi belirtilerim var ve çok merak ediyorum 2 yıldır çocuk istemim var lütfen yardım
Ben şuan gebe olduğumu öğrendim geç döllenmeyle yumurtlamamın 14. Günü bugün betam 87 çıktıBenimde sizinle aynı belirtiler bat 5 Aralık ilaç kullanıyorum bittikten sonra 5. gün adet oluyorum daha olmadım 3.gunum ama testler negatif sizde durum ne aceba
Battan ne kadar sonra öğrendiniz aceba bide yumurtlama gününüz ne zamndi yani geç döllenme neye göre oluyor lütfen yardımcı olur musunuz,Ben şuan gebe olduğumu öğrendim geç döllenmeyle yumurtlamamın 14. Günü bugün betam 87 çıktı
Normalde adet tarihim 31 Ekim 13 veya 16 Kasım'da yumurtlama olması gerekirken 24 ünde olunca geç döllenme olmuş oluyo bu nedenle adet tarihim düzeltilmiş adet tarihi olarak güncellenecek yani battan 40 gün sonra öğrenmiş oldum yani yumurtlamadan 10 gün sonra çok silik çizgiyleBattan ne kadar sonra öğrendiniz aceba bide yumurtlama gününüz ne zamndi yani geç döllenme neye göre oluyor lütfen yardımcı olur musunuz,
Benim yumurtlama 22 23 kasımda da çatlama oldu o zaman geç döllenme değildir herhalde ?Normalde adet tarihim 31 Ekim 13 veya 16 Kasım'da yumurtlama olması gerekirken 24 ünde olunca geç döllenme olmuş oluyo bu nedenle adet tarihim düzeltilmiş adet tarihi olarak güncellenecek yani battan 40 gün sonra öğrenmiş oldum yani yumurtlamadan 10 gün sonra çok silik çizgiyle
Sat nedir ve ne ilacı kullandınızBenim yumurtlama 22 23 kasımda da çatlama oldu o zaman geç döllenme değildir herhalde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?