- Emoji Skoru
- 1.144
- Puanlar
- 113
- Konu Sahibi zeynepciginiz
-
Sorun şu ki adet tarihimi bilmiyorumYani adetin gecikmesini bekle tabiki bazıları gecikince öğreniyor
Tekrar test yaptınız mı ? Kan verebilirsinizSorun şu ki adet tarihimi bilmiyorum28 günlük döngüye göre bugün mesela ama 35 günü bulabiliyor pcos var, tek korunmasız ilişki olduğu için ilişki üzerinden sordum 13. Günde belli olur mu diye
Regl olmadım ertesi gün yaptım yine negatifTekrar test yaptınız mı ? Kan verebilirsiniz
Regl olmadım ertesi gün yaptım yine negatifama ben bir gebelik geçirdim, o yüzden olsam hissederim farklılık yok normal gecikme yaşıy
belirti olmadan gebe olan çok var bence kan verin :)Regl olmadım ertesi gün yaptım yine negatifama ben bir gebelik geçirdim, o yüzden olsam hissederim farklılık yok normal gecikme yaşıyorum muhtemelen
Belirti olmadan da gebe olan çok kadın var bence bi kan testi verinRegl olmadım ertesi gün yaptım yine negatifama ben bir gebelik geçirdim, o yüzden olsam hissederim farklılık yok normal gecikme yaşıyorum muhtemelen
Olmazsam bu hafta tekrar bir idrar testi yaparım ama tek korunmasız ilişki olmuştu 14. Gününde yaptım en son testi olsaydı en azından minik gölge verirdi diye düşünüyoruBelirti olmadan da gebe olan çok kadın var bence bi kan testi verin
İğneyi olduktan sonra 16 gün geçtimiKızlar merhaba sizlere bişey soracam ben KLOMEN kullandım çatlatma iğnesi kullandım. Ve Regl 3 gün geçti adet olacak gibi ağrılarım var ama böyle adet de değil gibi tuhaf bir ağrı test yaptım negatif kan testi ne zaman vereyim sizce
Hiç kullanmadım klomen , adetin geçmiş zaten vermen kolaysa eğer ver için rahatlarKızlar merhaba sizlere bişey soracam ben KLOMEN kullandım çatlatma iğnesi kullandım. Ve Regl 3 gün geçti adet olacak gibi ağrılarım var ama böyle adet de değil gibi tuhaf bir ağrı test yaptım negatif kan testi ne zaman vereyim sizce
Kan testi verme şansınız varsa verin bence bazen testler de yanıltıyor yanlış çıkabiliyorBöyle normal bir ağrım da yok kasılıyor karnım ve ağrım var Regl bgnle birlikte 4 gün gecikmiş oldu normal mi sizce bu