Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba.Gec dollenme ile bebeginiz cinsiyyeti ne olmusdur?bende 1hafta geriden geliyoruz,merak ettim.sizde gec dollenme olub bebek erkek ya kiz?ama cok deyil 1hafta
erkek spermler hizli hareket ediyo ve cabuk yok oluyo; kiz spermler yavaş hareket ediyo ve uzun ömürlü... geç dollenmeden kastın erken birlesme ve yumurtaligin gec olusmasiysa bu mantikta kiz. ama gec dollenmeden kastin regline yakin tarihte birlesme ve yumurtlamaysa her ikisi de olabilir:) tamamen mantik yurutuyorum. bilimsel degil bilgine:)
Geç döllenmenin şekline bağlı.ilişkiden döllenme gününe kadar başka Yen'i bir ilişki olmadıysa içeride yaşayan sperm büyük ihtimal kızdır.
Benim geç döllenme ve kızım olacak 3 ay sonra inşallah.