geç döllenme ile hamile kalanlar bakabilir miii???

sweet_owl

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
2
2
Merhaba hanımlar adetlerim çok düzenli değildir ama yumrtlamadan 14-15 gün sonra adet oluyorum normalde sadece adet aralarım tam gün olarak birbirini tutmuyor yani 28 günde bir oluyorum yada 31 günde oluyorum diye net bir şey söyleyemiyorum. SAT 27 Haziran adet olmadım hala gebelikten şüphelendim çünkü bebek istiyorum. Fakat dün kan testi yaptırdım 2.2 çıkmış sonuç. Şimdi sorum Geç döllenme olmuş olabilirmi bu değerin yükselme ihtimali varmıdır? Belirti olarak da arada sağ kasığıma ağrı giriyor gibi oluyor bide çok belim ağrıyor başka bir belirti yok.

neden kimse cevap yazmıyor bana :110:
Canım geç döllenme olup olmadığını anlaman için 2 gün sonra bidaha kanda baktır. Bşk bakiym değer artmışmı. Bende sürekli geç döllenme oluyor. Sdetimden 1 gün sonra 0.66 çıkmıştı. 2gün sonra bidaha yaptım 16 çıktı. İnşa Allah hamilesindir

bu değer çok düşük ama tabiki yükselebilir, geç döllenme ihtimali var ancak 1 hafta bekleyin bir test daha yapın.
benim bugün 24.5 çıktı reglmin 2. günü 1 hafta sonra tekrarlayacağız testi,birazcık sabretmek lazım

Canım geç döllenme olup olmadığını anlaman için 2 gün sonra bidaha kanda baktır. Bşk bakiym değer artmışmı. Bende sürekli geç döllenme oluyor. Sdetimden 1 gün sonra 0.66 çıkmıştı. 2gün sonra bidaha yaptım 16 çıktı. İnşa Allah hamilesindir
siz şuan hamile misiniz?

Merhaba hanımlar adetlerim çok düzenli değildir ama yumrtlamadan 14-15 gün sonra adet oluyorum normalde sadece adet aralarım tam gün olarak birbirini tutmuyor yani 28 günde bir oluyorum yada 31 günde oluyorum diye net bir şey söyleyemiyorum. SAT 27 Haziran adet olmadım hala gebelikten şüphelendim çünkü bebek istiyorum. Fakat dün kan testi yaptırdım 2.2 çıkmış sonuç. Şimdi sorum Geç döllenme olmuş olabilirmi bu değerin yükselme ihtimali varmıdır? Belirti olarak da arada sağ kasığıma ağrı giriyor gibi oluyor bide çok belim ağrıyor başka bir belirti yok.
yumurtlamadan 14-15 gün sonra adet oluyorsan, adetlerin düzenli demektir. 1-2 gün sapması düzensiz olduğu anlamına gelmez.

2,5 yıldır korunmuyoruz eşimle
aşılama denedik 2 kez olmadı
günleri takip ettiğimi zamanlar da oldu takip etmediğimiz de

yıllardır 27-28 günde bir olan adetim ilk kez bu ay şaştı.
Normalde migren hastası olduğum için 1 gün önce yada adet oldugum gün tutardı.

SAT 13.01.2016
07.02.2016'da migrenim tuttu tüm gün. bu ya o gün yada 1-2 gün icinde adet olmalıydım anlamı taşıyordu benim için.
kaldıki 13.01.2015'e 28 ekleyince
9'unda hastalanmalıydım.
bugun tam 7 gün gecikme var görünüyor.
bugun hala adet olmadım. dün kanda baktırdım 1.20
ve sonrasında Dr.a gittim. 2 günlük gecikme icinmi geldin dedi. olabilir dedi. Nasıl o matematikle Doktor olduysa artık.

alttan muayene etti hiç bi sorun görünmüyor dedi
3 yumurtan var hatta
sanki norma bi dönemin yarısından biraz öncesinde gibisin dedi.
bu nedemekki?

sonuç yok
sonuç için napmalıyım bilmiorum.

kızlar merhaba. ben de yeni üye oldum. adet döngüm 37-38 günde olurum ve şaşmazdı. bu ay en son 25 nisanda adet olmam gerekirken hala olmadım, adetim geçeli 16 gün oldu, 2 gün önce beta hcg yaptırdım 0,129 çıktı. açıkcası ümidim yok artık fakat benim gibi olup hamile olduğunu öğrenenler var mı ? çevremde duyuyorum20. gün öğrenenler olmuş

X