Geç döllenme kimyasal gebelik yardım edebilir misiniz ?

Eglencesineee344

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
323
154
18
Merhabalar ben 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım o gebeliğimde adetim 15 gün geçince kan vermiştim negatifti bir ay geçince kan verdim pozitife dönmüştü şimdi 10 gün geçti test verdim negatif 4 gün önce verdim kanı 2 gün önce pembe bir kanama yaşadım hafif şimdi de adet olacakmışım gibi ağrılarım var normalde bu ağrıları Yaşar yaşamaz 1 saat içinde kanamam başlardı ama 4 gündür ağrım var kanama yok %100 hamileymişim gibi hissediyorum ama geç döllenmedir diye beklemek zorundaymışım gibi hissediyorum tecrübelerinizi paylaşır mısınız benimle

Canım bence git test yaptır olmadı bir kadın doğum doktoruna görün ama hamile olman yüksek ya da 1 haftaya tamamla

Canım bence git test yaptır olmadı bir kadın doğum doktoruna görün ama hamile olman yüksek ya da 1 haftaya tamamla
Bugün idrar testi yaptım negatifti 28 ine randevum var doktordan sonradan pozitife dönecek gibi hissediyorum çünkü adet söktürücü egzersiz vs. Aklınıza gelebilecek herşeyi denedim daha önceleri bu denedigim şeylere 1 saat içinde hemen sokulurdu

Ayy iyi haberler gelir umarım ya bana da haber ver canım

Yazarım buraya hayırlısı olmasa bile artık adetim sökülsün de tedaviye başlayayım
Bende aynı durumdayım 29 aralıkta en son hasta oldum 22 şubatta kan testi verdim 0.5 doktor tarlusal adet söktürücü verdi ama kullanmak istemedim sanki geç döllenme oldu be beklemem gerekiyor gibi hissediyorum hiç olmadığı kadar göğüs hassasiyet ve mide bulantısı var

Olabilir valla beklemek lazım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…