Geç döllenme mi beta artışı?

8+2 olması gerekirken 6+0 çıktı büyük bir ihtimal geç döllenme dedi ama bebek görülmedi haftaya tekrar gideceğim boş gebelik olabilir ya da geç döllenmeden kaynaklı gözükmüyor olabilir dendi.
inşallah geç döllenme olduğu için gözükmemiştir ki nedense öyle hissettim ben siz de içinizi ferah tutmaya çalışın

inşallah geç döllenme olduğu için gözükmemiştir ki nedense öyle hissettim ben siz de içinizi ferah tutmaya çalışın
Bende öyle hissediyorum ama en başından kimyasal düşük olur vs dedikleri içinde her ihtimale karşı da hazırlıklıyım. Sizde gittiginiz zaman haber verin kesinlikle inşallah çok çok güzel haberler alırsınız

Naptınız görebildiniz mi

Kızlar selam gecikmenin 9.gününde kan verdim 6.61 çıktı dün 13.gündü tekrar kan verdim 41 çıkmış. Bu artış normal mi geç döllenme mi ?
Canım selam konunun üstünden geçmiş ancak benzer durum yaşıyorum şuan aklimi kaybedicem sürecin nasıl tamamlandı gebelik devam ettiği geç döllenme mıymış benide bilgilendirebilirmisin

Canım selam konunun üstünden geçmiş ancak benzer durum yaşıyorum şuan aklimi kaybedicem sürecin nasıl tamamlandı gebelik devam ettiği geç döllenme mıymış benide bilgilendirebilirmisin
Her şey normal şuan da gebelik sağlıklı ilerliyor geç döllenmeymis. Stres yapma sakın içini ferah tut her olacağına variyor zaten.

Kızlar selam gecikmenin 9.gününde kan verdim 6.61 çıktı dün 13.gündü tekrar kan verdim 41 çıkmış. Bu artış normal mi geç döllenme mi ?
Slm ben yeni Üye oldum Benim de Adetim 10 gün gecikti Bugün doktora gittim vajina ultrason ile baktı gebelik yok dedi ama kan tahlili istemedi sizce Geç döllenme olabilir mi Bu arada evde gebelik testim negatif

Her şey normal şuan da gebelik sağlıklı ilerliyor geç döllenmeymis. Stres yapma sakın içini ferah tut her olacağına variyor zaten.
İçimi rahatlattin iki günde bir beta artisim normal gidiyor sadece sat ile beta değerim uyuşmuyor geç döllenme sanırım rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun senin adına çok sevindim sağlıkla kucağına alirsin inşallah

Slm ben yeni Üye oldum Benim de Adetim 10 gün gecikti Bugün doktora gittim vajina ultrason ile baktı gebelik yok dedi ama kan tahlili istemedi sizce Geç döllenme olabilir mi Bu arada evde gebelik testim negatif
Kan ver en doğru yöntem o bende se ilkte kana gerek görmemişti her ihtimale karşı alalım gene de diyip almıştı tesadüfen öğrendik. Aile hekimine ya da kadın doğuma gidip kan ver direkt.

Artış normalse her şey normaldir zaten. Bende de satla beta uyusmuyordu ultrasonda görününce haftasına göre sat değiştirildi. Normalde 16 martta 1 nisan olarak değiştirildi sende de aynisi olur büyük bir ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…