Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay şimdi doktora da gidiyorum zaten sevinebilirim yani değil miiyaklaşık 4 gün içinde 6 katlık bir artış anlamına gelir ki bu, sağlıklı bir gebeliğe işaret eder. Bu tür bir durum, yumurtlamanın beklenen tarihten biraz geç gerçekleştiğini ve döllenmenin de buna bağlı olarak geç olduğunu düşündürür. Normal yani
Sağlıkla ilerlesin inşallah gebeliğiniz . Suan bu sonuçla sorunsuz gözüküyor durumAy şimdi doktora da gidiyorum zaten sevinebilirim yani değil mii![]()
Çok teşekkür ederimSağlıkla ilerlesin inşallah gebeliğiniz . Suan bu sonuçla sorunsuz gözüküyor durum
Sevinmek icin erken. Beta cok dusuk şuan için. Yeni olusan bir gebelik olabilir de olmayabilir de. Doktor olumsuz konusmaya yapabilir. Siz sabirla bekleyin. Saglikli bir gebeliktir umarımAy şimdi doktora da gidiyorum zaten sevinebilirim yani değil mii![]()
Aile hekimine gittim o da öyle söyledi. Kadın doğuma gideceğim cuma günü oradan çıkacak olan sonuçla netleşir dedi. Eşime sürpriz yapmayi düşünüyordum ama önce sevinip sonra üzülmesinden de bekleyeceğim mecburSevinmek icin erken. Beta cok dusuk şuan için. Yeni olusan bir gebelik olabilir de olmayabilir de. Doktor olumsuz konusmaya yapabilir. Siz sabirla bekleyin. Saglikli bir gebeliktir umarım
Bu kanlari nerede verdiyseniz gecikmenin 15. Gunu tekrar kan verin. Kadin doguma gitseniz bile keseyi gormeden bir sey soylemez. Kese görmek icin beta degerinin 2500-3000 civarı olmasi gerekiyor. O yuzden sabirla bekleyin doktor doktor gezmeyin. Buyuk ihtimal olumsuz konusurlar cunku gecikme neredeyse yarım ay olmuş.Duzensiz mi olursunuz normalde?Aile hekimine gittim o da öyle söyledi. Kadın doğuma gideceğim cuma günü oradan çıkacak olan sonuçla netleşir dedi. Eşime sürpriz yapmayi düşünüyordum ama önce sevinip sonra üzülmesinden de bekleyeceğim mecbur![]()
İlk kadın doğumda versin ikinciyi sağlık ocağında cuma günü tekrar aynı hastanede kadın doğuma gidip kan vereceğim. Adet düzenim ortalama düzenliydi diyebilirim. İki üç ayda bir erken/geç olduğu olurdu. Hayata Eylül ayında 1 ay boyunca hiç olmamıştı. Cuma günü her şey netleşecek işte sonuca göre.Bu kanlari nerede verdiyseniz gecikmenin 15. Gunu tekrar kan verin. Kadin doguma gitseniz bile keseyi gormeden bir sey soylemez. Kese görmek icin beta degerinin 2500-3000 civarı olmasi gerekiyor. O yuzden sabirla bekleyin doktor doktor gezmeyin. Buyuk ihtimal olumsuz konusurlar cunku gecikme neredeyse yarım ay olmuş.Duzensiz mi olursunuz normalde?
Suan anca 2 gune bir kan verebilirsiniz duzenli artis gormek için.
Bence söyleme canım. Ben mecburen erken öğrendim. Erkekler çok anlamıyor kimyasal boş dış bunları çok bilmiyorlar. Bizden daha fazla sevinebiliyolalarAile hekimine gittim o da öyle söyledi. Kadın doğuma gideceğim cuma günü oradan çıkacak olan sonuçla netleşir dedi. Eşime sürpriz yapmayi düşünüyordum ama önce sevinip sonra üzülmesinden de bekleyeceğim mecbur![]()
Cuma günü netlesince söylerim herhalde. Daha önceden gebeliği planladigimiz için eşime kimyasal boş dış her şeyi anlatmıştım bunun bilincinde olan biri. Elbet üzülür hatta benden çok üzülür diyebilirim çünkü benden daha çok o istiyordu ama anlamasın diye sürekli hastanede farklı işlerimin olduğunu söyleyip gitmekten de vicdan azabı çekiyor gibiyim bu zamana kadar aramizda hiç yalan olmadı şimdi anlamasın diye yalan söyledikçe içim gidiyor resmenBence söyleme canım. Ben mecburen erken öğrendim. Erkekler çok anlamıyor kimyasal boş dış bunları çok bilmiyorlar. Bizden daha fazla sevinebiliyolalarbende bu ay mecburen çok erken öğrendim kimyasala döndü ben söylemek zorundaydım ameliyat olamadım çünkü. Sen söyleme beta artsın öyle söyle
![]()
Bu o kadar güzel bi yalanki için gitmesinCuma günü netlesince söylerim herhalde. Daha önceden gebeliği planladigimiz için eşime kimyasal boş dış her şeyi anlatmıştım bunun bilincinde olan biri. Elbet üzülür hatta benden çok üzülür diyebilirim çünkü benden daha çok o istiyordu ama anlamasın diye sürekli hastanede farklı işlerimin olduğunu söyleyip gitmekten de vicdan azabı çekiyor gibiyim bu zamana kadar aramizda hiç yalan olmadı şimdi anlamasın diye yalan söyledikçe içim gidiyor resmen![]()
Amin hepimize inşallahBu o kadar güzel bi yalanki için gitmesinAllahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
sonucunuz ne oldu?Amin hepimize inşallahkasıklarımda ağrı olmaya başladı özellikle sol kasığımda bir de regl olacakmisim gibi sancılar geliyor ara ara. Ümidimi kesmeye başladım iyice
![]()
Cuma günü kan verdim 2600 çıktı değerim karından kese gözükmedi ama alttan muayeneyle keseyi de gördük yarın tekrar kontrole gideceğim.sonucunuz ne oldu?
Yanlış yazmışım kusura bakmayin gecikmenin 16. Gunu 189 çıktı 22.gunu yani Perşembe gunu 2600 çıktı keseyi gördük.sonucunuz ne oldu?
ayy Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.Yanlış yazmışım kusura bakmayin gecikmenin 16. Gunu 189 çıktı 22.gunu yani Perşembe gunu 2600 çıktı keseyi gördük.
geç döllenme olup olmadığını öğrenebildiniz mi bu arada ben de geç döllenme olduğunu düşünüyorum kendiminkininYanlış yazmışım kusura bakmayin gecikmenin 16. Gunu 189 çıktı 22.gunu yani Perşembe gunu 2600 çıktı keseyi gördük.
İçinizi ferah tutun bana ilk iki betada kimyasal gebelik düşer dediler üçüncü için gittiğimde doktor ultrasonla baktı kendini gebeliğe hazırlayan rahim görüyorum kimyasal düşük ihtimali yok diyemem ama çok düşük oranda var artık dedi. Geç döllenme olduğunu keseyi görme mutluluğuyla soramadım unuttum birazdan doktora gidiceğim o zaman sorarım haber veririm size de. Ama bana göre artışınız iyi içinizi ferah tutun iyi düşünün iyi olurgeç döllenme olup olmadığını öğrenebildiniz mi bu arada ben de geç döllenme olduğunu düşünüyorum kendiminkinin
8+2 olması gerekirken 6+0 çıktı büyük bir ihtimal geç döllenme dedi ama bebek görülmedi haftaya tekrar gideceğim boş gebelik olabilir ya da geç döllenmeden kaynaklı gözükmüyor olabilir dendi.geç döllenme olup olmadığını öğrenebildiniz mi bu arada ben de geç döllenme olduğunu düşünüyorum kendiminkinin