• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geç döllenme mi kimyasal mı

ceydasahinnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2025
41
5
1
26
merhaba kızlar
cumartesi akşamı acıilden giriş yaptım grip olduğum için gebelik varmı diye kan testi yapıldı 1.87 çıktı
2 gün sonra kan testi verin denildi pazartesi kan verdim 10 a yükseldi bugün yine kan verdim 39.17 çıktı kimyasal mı geç döllenmemi acaba regl de 5 gün gecikti bu arada

Değerin artmış görünüyor 2 3 gün daha takip ettir nasıl ilerleme olacak ama bu şekilde geç döllenme gibi duruyor

merhaba kızlar
cumartesi akşamı acıilden giriş yaptım grip olduğum için gebelik varmı diye kan testi yapıldı 1.87 çıktı
2 gün sonra kan testi verin denildi pazartesi kan verdim 10 a yükseldi bugün yine kan verdim 39.17 çıktı kimyasal mı geç döllenmemi acaba regl de 5 gün gecikti bu arada
Ayni durumdayim var ya reglim dundu bugun silik cizgi gordum gittim degerim gunume gore dusuk oldugu icin kimyasala doner dedi lekelenmem de var diye progestan basladi

merhaba kızlar
Geç döllenme kimyasalda yükseliş olmaz dudus olur

Geçen ay çok erken dönemde yaptığım testle fark ettiğim gebeliğim kimyasala döndü. Adet günümden bir gün sonra adet oldum. Yani 7 Ağustos. Bu ay test yapmadım sabrettim. Sat 7 Ağustos, 11 Eylül idrarda silik çizgi, 12-13-14 daha koyu çizgi. 15inde beta verdim 238. Doktor progestan verdi. Cumartesi falan tekrar kontrole gidicem. 5. Haftaya göre beta düşük gibi. Geç döllenme olabilir mi? Canım sıkıldı biraz, var mı böyle durumlar yaşayanlar? Bebeğimiz olmasını çok çook istiyoruz 🙏🏻🙏🏻

Geçen ay çok erken dönemde yaptığım testle fark ettiğim gebeliğim kimyasala döndü. Adet günümden bir gün sonra adet oldum. Yani 7 Ağustos. Bu ay test yapmadım sabrettim. Sat 7 Ağustos, 11 Eylül idrarda silik çizgi, 12-13-14 daha koyu çizgi. 15inde beta verdim 238. Doktor progestan verdi. Cumartesi falan tekrar kontrole gidicem. 5. Haftaya göre beta düşük gibi. Geç döllenme olabilir mi? Canım sıkıldı biraz, var mı böyle durumlar yaşayanlar? Bebeğimiz olmasını çok çook istiyoruz 🙏🏻🙏🏻
benim son adetime göre de düşük betam geç döllenme olabilir dedi doktorum progestan verdi pazartesi kontrole çağırdı keseye ve bebeğe göre haftasına karar vericez dedi 2 günde bir kan ver 2 katına çıkıyorsa sağlıklı gebeliktir inşallah 🙏

Merhaba benim bugün 15 gün geçti hale adet olmadım 5 . Gün 10. Gün kan testi verdim negatif ozamandan bugüne kadar evde testler de yaptım negatif bugün 15. Gün evde testte silik çıktı ışıkla belli oluyor böyle bi durum söz konusu olablirmi geç olupda yeni beliriyor olablirmi belirtilerim var bi haftadır

Back
X