- 2 Temmuz 2025
- 41
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi ceydasahinnn
-
Ayni durumdayim var ya reglim dundu bugun silik cizgi gordum gittim degerim gunume gore dusuk oldugu icin kimyasala doner dedi lekelenmem de var diye progestan basladimerhaba kızlar
cumartesi akşamı acıilden giriş yaptım grip olduğum için gebelik varmı diye kan testi yapıldı 1.87 çıktı
2 gün sonra kan testi verin denildi pazartesi kan verdim 10 a yükseldi bugün yine kan verdim 39.17 çıktı kimyasal mı geç döllenmemi acaba regl de 5 gün gecikti bu arada
bana da bir sürü ilaç başladı cuma sabah kan vermiştim 66 çıktı pazar sabah tekrar kan ver dedi 167 çıktı betaAyni durumdayim var ya reglim dundu bugun silik cizgi gordum gittim degerim gunume gore dusuk oldugu icin kimyasala doner dedi lekelenmem de var diye progestan basladi
Saglikli ilerliyor suan herhalde lekelenmeniz var mibana da bir sürü ilaç başladı cuma sabah kan vermiştim 66 çıktı pazar sabah tekrar kan ver dedi 167 çıktı beta
yok belimde ağrım var sadece çok fazla bir ağrı değil ara ara hissediyorumSaglikli ilerliyor suan herhalde lekelenmeniz var mi
Anladim cnm bende de bel agrisi var kasik batmasi da var ara ara lekelenmem oluyor insallah kimyasala donmezyok belimde ağrım var sadece çok fazla bir ağrı değil ara ara hissediyorum
inşallah canım sağ sağlim görelim şu bebekleri ultrasondaAnladim cnm bende de bel agrisi var kasik batmasi da var ara ara lekelenmem oluyor insallah kimyasala donmez
Geç döllenme kimyasalda yükseliş olmaz dudus olurmerhaba kızlar
cumartesi akşamı acıilden giriş yaptım grip olduğum için gebelik varmı diye kan testi yapıldı 1.87 çıktı
2 gün sonra kan testi verin denildi pazartesi kan verdim 10 a yükseldi bugün yine kan verdim 39.17 çıktı kimyasal mı geç döllenmemi acaba regl de 5 gün gecikti bu arada
cumartesi sabah kan verdim 66 çıktı beta pazar sabah tekrar kan verdim 167 çıktıGeç döllenme kimyasalda yükseliş olmaz dudus olur
Gayet iyi artmış kimyasal değil benimde geç dollenmecumartesi sabah kan verdim 66 çıktı beta pazar sabah tekrar kan verdim 167 çıktı
benim son adetime göre de düşük betam geç döllenme olabilir dedi doktorum progestan verdi pazartesi kontrole çağırdı keseye ve bebeğe göre haftasına karar vericez dedi 2 günde bir kan ver 2 katına çıkıyorsa sağlıklı gebeliktir inşallahGeçen ay çok erken dönemde yaptığım testle fark ettiğim gebeliğim kimyasala döndü. Adet günümden bir gün sonra adet oldum. Yani 7 Ağustos. Bu ay test yapmadım sabrettim. Sat 7 Ağustos, 11 Eylül idrarda silik çizgi, 12-13-14 daha koyu çizgi. 15inde beta verdim 238. Doktor progestan verdi. Cumartesi falan tekrar kontrole gidicem. 5. Haftaya göre beta düşük gibi. Geç döllenme olabilir mi? Canım sıkıldı biraz, var mı böyle durumlar yaşayanlar? Bebeğimiz olmasını çok çook istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?