- Konu Sahibi Denizim2503
-
Canim benimde cok hizli artti hesaplamamda 1200ler beklerken 2300lerdeydi ama tek kese gordum 370 i ne zaman gordunKızlar benimde aklıma takılan birşey var benim 370 olan beta değerim 3 günde 3372 oldu bu cok değilmi
Geçtiğimiz hafta pazartesi 370 ti cuma günü 3372Canim benimde cok hizli artti hesaplamamda 1200ler beklerken 2300lerdeydi ama tek kese gordum 370 i ne zaman gordun
Evet baya yukselmis benimde oyle olmustu ama bilemiyorum 2 gunde bi 2 kat artar diye hesapliyoruz sanirim beta hizli yukseliyor 1000den sonraGeçtiğimiz hafta pazartesi 370 ti cuma günü 3372
Senin minik kaç haftalıkEvet baya yukselmis benimde oyle olmustu ama bilemiyorum 2 gunde bi 2 kat artar diye hesapliyoruz sanirim beta hizli yukseliyor 1000den sonra
Mecbur dikkat etmek zorundayız artık cuma günü bakalım görecek miyiz kuzumYa evet şu durumda şukurler olsunki gebelik nasip oldu sikintili bir surec maske tak ve dikkat et canim giderken temas ve mesafeye cok dikkat et
Aynı gün hemen hemen aynı şekilde olmuşuz benim değer 47.3 sadece haftaya gidim ben en iyisi tam garanti olsun haftaya cuma gidim ki biraz daha netlessinBekle canik ben simdi dönüyorum goremedim keseyi bende 4 martta.oldum 31 martta olmam.lazimdi bende hemen kan verdim 33 cikti bgun gittik kan verdim.doktorumm aricak ulturosna yatmadanda dedim doktora kese görünürmu 10 gun aonra gozukur dedi
Bekle 10 gunbenden sana tavsiye canim.moral dusuyo yoksa göremeyinceMecbur dikkat etmek zorundayız artık cuma günü bakalım görecek miyiz kuzum
Aynı gün hemen hemen aynı şekilde olmuşuz benim değer 47.3 sadece haftaya gidim ben en iyisi tam garanti olsun haftaya cuma gidim ki biraz daha netlessin
Ya aslında ilk gebeliğim değil ama ilkinde heyecandan mi yada çok zaman geçti ondan mı bilmiyorum hatırlamıyorum tam ne zama gittiğini ilk gebeliğim de değer 6.4 çıkmıştı ne zaman gittim ne zaman gördüm bilmiyorum hiçBekle 10 gunbenden sana tavsiye canim.moral dusuyo yoksa göremeyince
5 de zaten gebelik var bence bekleyin ben gbi 10 gun ben can attim.gitmek için stres oldum hep düşümicemmYa aslında ilk gebeliğim değil ama ilkinde heyecandan mi yada çok zaman geçti ondan mı bilmiyorum hatırlamıyorum tam ne zama gittiğini ilk gebeliğim de değer 6.4 çıkmıştı ne zaman gittim ne zaman gördüm bilmiyorum hiç
Kizlar merhaba 3 Mart'ta adet oldum normal şartlarda 31Mart'ta olmam gerekiyordu olmadım en son 18 Mart'ta şüpheli ilişki oldu. Şimdi bu mantiga göre ben 31 Mart'ta idrar testi yaptım silik çıktı 2 Nisan da kan tahlili yaptırdım 47.3 çıktı dün yani 5 Nisan'da tekrar idrar yaptım daha net çıktı . Malum virüsten kaynaklı hastanelere gitmekte tereddüt ediyoruz. Bu mantiga göre 4 hafta 6 günlük hamileyim. Ama değer düşük o yüzden acaba geç dollenmemi diye düşünüyorum . Doktora ne zaman gitmeliyim kese ne zaman görünür nasıl bir yol izlemeliyim
Kizlar merhaba 3 Mart'ta adet oldum normal şartlarda 31Mart'ta olmam gerekiyordu olmadım en son 18 Mart'ta şüpheli ilişki oldu. Şimdi bu mantiga göre ben 31 Mart'ta idrar testi yaptım silik çıktı 2 Nisan da kan tahlili yaptırdım 47.3 çıktı dün yani 5 Nisan'da tekrar idrar yaptım daha net çıktı . Malum virüsten kaynaklı hastanelere gitmekte tereddüt ediyoruz. Bu mantiga göre 4 hafta 6 günlük hamileyim. Ama değer düşük o yüzden acaba geç dollenmemi diye düşünüyorum . Doktora ne zaman gitmeliyim kese ne zaman görünür nasıl bir yol izlemeliyim
İşte bizim sağlık sistemimiz bizi bu hale getirdi mesela istediğimiz hastane tıp merkezi gitsek beta HCG desek hemen yapıyorlar böyle olunca bizde merak ediyoruzBenim size önerim mümkün olduğunca geç gidin doktora. Yurt dısında yaşıyorum ben, burada buyuk bir sorun olmadıkça en erken 10 haftalıkken kontrole çağırıyorlar sizi. çünkü kimyasal olur başka sebepli olur kromozom bozuklu olur, saglıksız embriyo dusuyormus kendiliğinden. sıddetli karın agrısı olmadıkça gün vermiyorlar burda ilk haftalarda. ben daha önce dusuk yasadım diye erkenden çağırdılar. bir muddet bekleyin beta falan olcturmeden. baktınız kanamanız yok normal seyrinde gidince hem kese hem kalp atısı belli olur. oncesinde sağlıksız ise de mutlaka kendini belli eder.
Bence iyi çünkü zaten 4 gün geçmiş ve iki katından da fazla yükselmiş2 nisanda 33 cikti gun beta 253 kizlar iyimi
Doktorum aradi canim.Cok guzel dedi cok sukur rabbim her isteyene nasip etsin cok.sukur yarabbimBence iyi çünkü zaten 4 gün geçmiş ve iki katından da fazla yükselmiş
Amin canım isteyen herkese Allah'ım versin. Darısı bizim doktora gitmemize inşallah hayırlı haber almamızaDoktorum aradi canim.Cok guzel dedi cok sukur rabbim her isteyene nasip etsin cok.sukur yarabbim
Insalllah canim her isteyenin yuzu gülsünAmin canım isteyen herkese Allah'ım versin. Darısı bizim doktora gitmemize inşallah hayırlı haber almamıza
Canım bugün sağlık ocağına gittim tam kan tahlili ve beta için 642.30 çıktı iyi mi yoksa az mı artmışInsalllah canim her isteyenin yuzu gülsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?