Geç döllenme mi normal mi

Bekle canik ben simdi dönüyorum goremedim keseyi bende 4 martta.oldum 31 martta olmam.lazimdi bende hemen kan verdim 33 cikti bgun gittik kan verdim.doktorumm aricak ulturosna yatmadanda dedim doktora kese görünürmu 10 gun aonra gozukur dedi

Ya evet şu durumda şukurler olsunki gebelik nasip oldu sikintili bir surec maske tak ve dikkat et canim giderken temas ve mesafeye cok dikkat et
Mecbur dikkat etmek zorundayız artık cuma günü bakalım görecek miyiz kuzum
Aynı gün hemen hemen aynı şekilde olmuşuz benim değer 47.3 sadece haftaya gidim ben en iyisi tam garanti olsun haftaya cuma gidim ki biraz daha netlessin

Bekle 10 gunbenden sana tavsiye canim.moral dusuyo yoksa göremeyince

Bekle 10 gunbenden sana tavsiye canim.moral dusuyo yoksa göremeyince
Ya aslında ilk gebeliğim değil ama ilkinde heyecandan mi yada çok zaman geçti ondan mı bilmiyorum hatırlamıyorum tam ne zama gittiğini ilk gebeliğim de değer 6.4 çıkmıştı ne zaman gittim ne zaman gördüm bilmiyorum hiç

5 de zaten gebelik var bence bekleyin ben gbi 10 gun ben can attim.gitmek için stres oldum hep düşümicemm

merhaba, ben en son 15 ocakta regli oldum. bir sonraki ay regli tarihimde olmayınca 10 gün bekledim ve idrar testi sonuc negatif. ardından 1 hafta daha beklemedim hala olmayınca bir daha test yaptım bu sefer pozitif çıktı. regl tarihime gore 8 haftalıkken doktora gittiğimde kese gördü fakat içinde embriyo göremedi. bos gebelikten ya da geç döllenmen süphelendi ve 2 hafta sonraya randevu verdi. 2 hafta sonra gittiğimde kalp atısı duyuldu. ölçüm yaptı 7 haftalıkmışım. halbuki son regli tarihime göre 10 haftalık falan olmam gerekiyor. geç döllenme dedi bana. umarım açıklayıcı olmuştur benim deneyimim sizin durumunuza.

Benim size önerim mümkün olduğunca geç gidin doktora. Yurt dısında yaşıyorum ben, burada buyuk bir sorun olmadıkça en erken 10 haftalıkken kontrole çağırıyorlar sizi. çünkü kimyasal olur başka sebepli olur kromozom bozuklu olur, saglıksız embriyo dusuyormus kendiliğinden. sıddetli karın agrısı olmadıkça gün vermiyorlar burda ilk haftalarda. ben daha önce dusuk yasadım diye erkenden çağırdılar. bir muddet bekleyin beta falan olcturmeden. baktınız kanamanız yok normal seyrinde gidince hem kese hem kalp atısı belli olur. oncesinde sağlıksız ise de mutlaka kendini belli eder.

Türkiyede hemen kan testi yapıyorlar dolayısyla anne adayı heyecanlı ve panik oluyor acaba beta arttı mı kese ne zaman görünecek, ultrasona mı girsem vs gibi. ben de aynı şekildeydim ve neredeyse iki günde bir doktora göründüm geçen yaz türkiyede. sonuç olarak düşük yaptım sonuc değişmiyor. olan psikolojime oldu. bu gebeliğimde kendime söz verdim 8-9 haftadan önce gitmeyecepğim kan testi de olmayacagım diye. zaten turkiyede de değilim şu an. burada doktorlar 10 haftadan once bebek senin değildir diyor. en güzeli sabırla beklemek. hepimiz güzel haberler duyarız umarım. sevgiler..

İşte bizim sağlık sistemimiz bizi bu hale getirdi mesela istediğimiz hastane tıp merkezi gitsek beta HCG desek hemen yapıyorlar böyle olunca bizde merak ediyoruz

2 nisanda 33 cikti gun beta 253 kizlar iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…