Geç döllenme mi sizce

Ateşim hep 36.8/37 lerde çıkıyor ve kasıklarda batma oluyor ara ara başka birşey yok gibi. 1 hafta daha bekleyip tekrar kan vereceğim o zamana kadar olmazsam tekrar randevu alıp gideceğim.
Haydı hayırlısı gönlümden geçen ne varsa Rabb’im sana nasip eylesin inşAllah 🌼

Adetiniz düzenli miydi normalde kaç günde bir oluyorsunuz. Yumurtlama gününüzü tahmin etmek gerek ve normalde göğüs hassasiyeti yaşıyor muydunuz reglden önce vs ?
Ramazan Bayramı'nda tam vaktinde oldum ben kolomen kulandim o ay tam vaktinde oldum genelge adetime yakın göğüste çok hassasiyet görürdüm bu ay böyle olmadım adetime yakin olduğu zaman ne Bir göğüs hassasiyeti nede midem bulaniyordu ama ara ara kasık ağrım olmuştu belki adet olurum diye şuan 31 gün gecikmiş benim gibi olup da hamile olan var mı gerçekten 30 gün geçilmişti test yaptım çıkmadı benim gibi var mı sonradan kan verip hamile olduğunu öğrendi mi çok merak ediyorum bu ay olsun istiyorum ama gerçekten göğüslerim çok ağrıyor hormon bozukluğu olabilir mi bilemedin

27 yada 28 gününde adet oldum 26 Nisan'da âdet olacaktım olmadım sence geç döllenme dolayından olmuş olabilir mi

Ramazan Bayramı'nda tam vaktinde oldum ben kolomen kulandim o ay tam vaktinde oldum genelge adetime yakın göğüste çok hassasiyet görürdüm bu ay böyle olmadım adetime yakin olduğu zaman ne Bir göğüs hassasiyeti nede midem bulaniyordu ama ara ara kasık ağrım olmuştu belki adet olurum diye şuan 31 gün gecikmiş benim gibi olup da hamile olan var mı gerçekten 30 gün geçilmişti test yaptım çıkmadı benim gibi var mı sonradan kan verip hamile olduğunu öğrendi mi çok merak ediyorum bu ay olsun istiyorum ama gerçekten göğüslerim çok ağrıyor hormon bozukluğu olabilir mi bilemedin
Benim adetim de bir ada çok düzensizdi 3 ay olmadığı oldu sonrasında hormonlarım için kan verdim ve 2 değerimde sorun vardı. Tiroid ve süt hormonu bunlar da gebeliğe engel ve adeti geciktiren değerlerdi. İsterseniz siz de hormon için bir kan verin doktora danışın.

Benim adetim de bir ada çok düzensizdi 3 ay olmadığı oldu sonrasında hormonlarım için kan verdim ve 2 değerimde sorun vardı. Tiroid ve süt hormonu bunlar da gebeliğe engel ve adeti geciktiren değerlerdi. İsterseniz siz de hormon için bir kan verin doktora danışın.
Yani gebelik Yok diyorsun kan vermeye gerek yok

Merhabalar,
13.05.2025 = 167.97
15.05.2025= 391.91
18.05.2025 = 1445 farklı haftaneden
21.05.2025 = 4195 (bugün kese görüldü)
25.05.2025 = 11.502
Farklı hastaneden yazdığım yerin dışındakiler hepsi aynı kurumdan verilen beta degerleri normal şartlarda 25.05.2025 olan zamanda betam 16.000 küsur olmalıydı ancak o sonuç çıkmadı carsmaba günü doktor kontrolüm var ve korkuyorum aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba yorumlarsanız çok sevinirim

Merhabalar,
13.05.2025 = 167.97
15.05.2025= 391.91
18.05.2025 = 1445 farklı haftaneden
21.05.2025 = 4195 (bugün kese görüldü)
25.05.2025 = 11.502
Farklı hastaneden yazdığım yerin dışındakiler hepsi aynı kurumdan verilen beta degerleri normal şartlarda 25.05.2025 olan zamanda betam 16.000 küsur olmalıydı ancak o sonuç çıkmadı carsmaba günü doktor kontrolüm var ve korkuyorum aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba yorumlarsanız çok sevinirim
Bu kadar takılmayın güzel bir şekilde artmış harfi harfine tutacak diye bir şey yok gâyet iyi.

Kaç haftalık hamilesiniz kendiliğinden mi oldu yoksa tedavi mi oldun ya kusura bakmayın sizi tanımadığım halde rahatsızlık veriyorum ya hani dediniz ya 3 ay adetim gecikti hormon testi yaptım dediniz 3 ay dan sonra mı hamile olduğunu öğrendiniz çok yazdım tekrardan kusura bakmayın

Back
X