Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar son adet 15 Ağustos bugün tam 14 gün oldu mide bulantısından şüphelenip test yaptım 3 dakika icinde silik çizgi çıktı sizce gebelik varmıdır??
Merhaba kızlar son adet 15 Ağustos bugün tam 14 gün oldu mide bulantısından şüphelenip test yaptım 3 dakika icinde silik çizgi çıktı sizce gebelik varmıdır??
15 Eylül'de olmam gerekiyordu 7. Gün kan testi verdim negatifti o günden beri test yapmamıştım sabah saatlerinde bulantım oldu ve bu 10 gündür çok afedersiniz yoğun beyaz akıntım var ve çok sıcak basması oluyordu bu arada pcosum ve adetlerim çok düzenliydi
15 Eylül'de olmam gerekiyordu 7. Gün kan testi verdim negatifti o günden beri test yapmamıştım sabah saatlerinde bulantım oldu ve bu 10 gündür çok afedersiniz yoğun beyaz akıntım var ve çok sıcak basması oluyordu bu arada pcosum ve adetlerim çok düzenliydi
Allah allah ya bu testler neden böyle çıkarıyor, oysa ki çizgi baya net gibi, hangi markanın testiydi bu? Yarın doktora gittiğinde daha net belli olur canım