Bugün 19.günYaaa inşallah vardırdört gözle sonucu bekliyorum bende. Kaç gün gecikme vardı sizinki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 19.günYaaa inşallah vardırdört gözle sonucu bekliyorum bende. Kaç gün gecikme vardı sizinki
Hadi inşallah ya sonucun çıkınca yazar mısın çok merak ettim. Benim de bugün gecikmemin 6. Günü. 2. Günde beta HCG 0,04 çıktı. Chatgbt ye sorunca negatif diyor artmaz diyor. Hala gecikme devam edincd ümidim oldu yine. Artma ihtimali var mıdır ya. Yoksa boşa mı ümitleniyorumBugün 19.gün
tabi haber ederim Artadabilir artmayadabilir gecikmeniz devam ederse yine verin isterseniz geç döllenme vs yaşayan gecikmesinin 15. Ya da 20. Günü öğrenenler var akışına bırakın ya olursunuz ya olmazsınız ben aralık ayında 8 gün gecikmeli oldum mesela akışına bırakmıştım bu ay da 15 i geçince muayene olmak istedim ilk defa böyle gecikmeler yaşadığım için o daHadi inşallah ya sonucun çıkınca yazar mısın çok merak ettim. Benim de bugün gecikmemin 6. Günü. 2. Günde beta HCG 0,04 çıktı. Chatgbt ye sorunca negatif diyor artmaz diyor. Hala gecikme devam edincd ümidim oldu yine. Artma ihtimali var mıdır ya. Yoksa boşa mı ümitleniyorum
Gecikmenin 19. Gününde gebelik yeniyse demiş ya normal şartlarda uzun bir süre yeni diyebiliyorsa Umut vardır demekkiEvet oldum ultrasonla baktı gebelik gözükmüyor dedi kist vs yok her şey yolunda gözüküyor dedi belki gebelik yeniyse gözükmeyebilir diye herhalde hem betaya bakalım hem hormonlara bakalım dedi öğleden sonra tekrar gideceğim sonuç çıkabilir çıkmayadabilir dedi
İnşallah artar ya. İsteyen herkese nasip olsun inşallahtabi haber ederim Artadabilir artmayadabilir gecikmeniz devam ederse yine verin isterseniz geç döllenme vs yaşayan gecikmesinin 15. Ya da 20. Günü öğrenenler var akışına bırakın ya olursunuz ya olmazsınız ben aralık ayında 8 gün gecikmeli oldum mesela akışına bırakmıştım bu ay da 15 i geçince muayene olmak istedim ilk defa böyle gecikmeler yaşadığım için o da
Evet ya o açıdan bakmamıştım hiç. Hayırlısıyla olur inşallahGecikmenin 19. Gününde gebelik yeniyse demiş ya normal şartlarda uzun bir süre yeni diyebiliyorsa Umut vardır demekki
Daha geçen burda bi arkadaşımızın değeri 14.gün verdiği kanda 15 çıkmıştı kıyaslama yapmak değil maksadım ama demekki güncel hayatta bu tarz şeyler yaşanabiliyor ha herkes aynısını yaşayacak diye de bir şey yok ama bi ümit tabiki bizimkisi deEvet ya o açıdan bakmamıştım hiç. Hayırlısıyla olur inşallah![]()
Maşallah ya. Darısı bizlere de olsun inşallahDaha geçen burda bi arkadaşımızın değeri 14.gün verdiği kanda 15 çıkmıştı kıyaslama yapmak değil maksadım ama demekki güncel hayatta bu tarz şeyler yaşanabiliyor ha herkes aynısını yaşayacak diye de bir şey yok ama bi ümit tabiki bizimkisi de
Senin sonuçlar çıktı mı e nabızdan kontrol ettin mi hiçDaha geçen burda bi arkadaşımızın değeri 14.gün verdiği kanda 15 çıkmıştı kıyaslama yapmak değil maksadım ama demekki güncel hayatta bu tarz şeyler yaşanabiliyor ha herkes aynısını yaşayacak diye de bir şey yok ama bi ümit tabiki bizimkisi de
Yok etmedim de kadın bugün bile çıkmayabilir dedi ondan bakmadım 4 gibi gidicem işteSenin sonuçlar çıktı mı e nabızdan kontrol ettin mi hiç
Hayırlı güzel sonuçlarını bekliyoruzYok etmedim de kadın bugün bile çıkmayabilir dedi ondan bakmadım 4 gibi gidicem işte
Merhabalar güncelleme yapıyorum gebelik yok test 0.2 çıkmış prolaktin ve tsh bakmış prolaktin yani süt hormonu çok yüksek bu da adet gecikmesi yapar dedi ilaç verdi bir de adet söktürücü verdi başka bir şey demediHayırlı güzel sonuçlarını bekliyoruz
Hakkında hayırlısı olsun canım bu ay olmadı hayırlısıyla diğer ay olur inşallah. Sağlığına dikkat et Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınMerhabalar güncelleme yapıyorum gebelik yok test 0.2 çıkmış prolaktin ve tsh bakmış prolaktin yani süt hormonu çok yüksek bu da adet gecikmesi yapar dedi ilaç verdi bir de adet söktürücü verdi başka bir şey demedi
Hakkında hayırlısı olsun canım bu ay olmadı hayırlısıyla diğer ay olur inşallah. Sağlığına dikkat et Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bende çok umutluydum ama sanırım benimde bir kontrole gitmem gerekecek. Bugün bir forum okudum hanımefendi 24. Gün öğrenmiş hamileliğini ve testleri hep negatif çıkmış son kez daha idrarda tekrar deneyeceğim baktım olmuyor randevu alacağım.Merhabalar güncelleme yapıyorum gebelik yok test 0.2 çıkmış prolaktin ve tsh bakmış prolaktin yani süt hormonu çok yüksek bu da adet gecikmesi yapar dedi ilaç verdi bir de adet söktürücü verdi başka bir şey demedi
Evet benim 14. Günü 15 çıktı 3 gün somra test verdim 98 çıktı 2 gün sonra tekrar bugün test verdim 364 e çıktı doktor sağlıklı bir geblik dedi,inşallah önümizdeki perşemebede keseyi göreceğiz o şekilde gün verdi. Yani benim gibi çok geç ölrenen 20. Günlerinde dahi öğrenen kişiler olmuşDaha geçen burda bi arkadaşımızın değeri 14.gün verdiği kanda 15 çıkmıştı kıyaslama yapmak değil maksadım ama demekki güncel hayatta bu tarz şeyler yaşanabiliyor ha herkes aynısını yaşayacak diye de bir şey yok ama bi ümit tabiki bizimkisi de
Yani 10 aydır korunmuyorum ilk aylarda değil de neden bi anda böyle bir şey olmuş olabilir bir varsayım da da bulunmadı ultrasonla baktı sadece kist yok sıkıntı gözükmüyor dedi başka bir şey demedi bu devletteki doktorlar neden böyleBenim çarşamba da özelde randevum var özeldeki doktorum izinliydi ondan ona gidememiştim ona gitmeden ilaçları kullanmayacağım ama gebelik olduğunu düşünmüyorum e nabızdan şimdi baktım da prolaktin 39 çıkmış yani neden böyle olur bu değer çok mu yüksek hiç bir bilgi vermeden şunu yap bunu yap demeden direkt ilaç yazdı gönderdi sadece emziren kadınlarda yüksek olur genelde bu hormon dedi bir de adet söktürücü kullanmak nasıl bir şey acaba hiç bilgim yok
Stres,hamilelik ve bazı sağlık sorunları prolakti yükseltiyormuş. Söktürücüyü imtermette araştırın eğer ki içtiğimde gebelik varsa gebeliği kpruyan,yoksa regliyi getirem bir söktürücüyse için bence. Ve özeldeki doktorunuza gidin ilk ömce öyle yol alın derim.Benim çarşamba da özelde randevum var özeldeki doktorum izinliydi ondan ona gidememiştim ona gitmeden ilaçları kullanmayacağım ama gebelik olduğunu düşünmüyorum e nabızdan şimdi baktım da prolaktin 39 çıkmış yani neden böyle olur bu değer çok mu yüksek hiç bir bilgi vermeden şunu yap bunu yap demeden direkt ilaç yazdı gönderdi sadece emziren kadınlarda yüksek olur genelde bu hormon dedi bir de adet söktürücü kullanmak nasıl bir şey acaba hiç bilgim yok
Ya stres asla yapmıyorum işim de öyle stresli değil e gebelik yok çıktı sağlık sorunu ne olabilir işte adam akıllı bir yönlendirme açıklama yok hep bir soru işaretiStres,hamilelik ve bazı sağlık sorunları prolakti yükseltiyormuş. Söktürücüyü imtermette araştırın eğer ki içtiğimde gebelik varsa gebeliği kpruyan,yoksa regliyi getirem bir söktürücüyse için bence. Ve özeldeki doktorunuza gidin ilk ömce öyle yol alın derim.