Canım sen zaten beta vermemiş miydin pozitif çıkmıştıKızlar fotoğrafı attım teslim bu şekilde çıktı sizce?
Canım sen zaten beta vermemiş miydin pozitif çıkmıştı
Ya beta verdimde o kadar korkutucu mesajlar okudum ki kadınlar kulübünde korktum test yapıyım dedim ikinci çizgi çıktı zaten iki gün sonra tekrar kan verdim 9.59 dan 55.48 e yükselmişti korkmuştım o yüzden sizede sormak istedim tam emin olamıyordum 25 den sonrası pozitif oluyor dediler tam emin değildim ondan sordum canımCanım sen zaten beta vermemiş miydin pozitif çıkmıştı
Araştırmaların sonu gelmiyor galiba gebe kalana kadar belirti test akıntı araştırılıyor sonra betaYa beta verdimde o kadar korkutucu mesajlar okudum ki kadınlar kulübünde korktum test yapıyım dedim ikinci çizgi çıktı zaten iki gün sonra tekrar kan verdim 9.59 dan 55.48 e yükselmişti korkmuştım o yüzden sizede sormak istedim tam emin olamıyordum 25 den sonrası pozitif oluyor dediler tam emin değildim ondan sordum canım
BencedeAraştırmaların sonu gelmiyor galiba gebe kalana kadar belirti test akıntı araştırılıyor sonra betabence akışına bırak buralara bakma sen artık
Ya size birşey sormak istiyorum az önce kanamam geldi bu yerleşme kanaması mı 23 Eylül'de kan teslim 55.48 di ve bugün 27 eylülNormal akinti olabilir yerleşme pembe veya kahverengi olur benim öğrendiğim de olmuştu aynı gün 3 5 saat sürdü çok az sürtünme gibi kahve rengi idi akıntı nornal şeffaf beyz benim genelde sefaf akıntım çıktı ara ara beyaz oldu
Ne durumdasın arttı mı kanamaKızlar bu ne olabilir yerleşme kanaması mı
Malesef baya arttı her lavaboya gittiğimde koyu kırmızı parçacıklar geliyor düşük ediyorım evde bekliyorum işte tamamen düşmesini. Acile gittim bişey yapamadılar kadın doğum doktoru yok şehir dışına gitti dediler çaresizce evde bekliyorım kanamalarımla Pazartesi randevu aldım gıdecem işte olmadı kısmet değilmişNe durumdasın arttı mı kanama
Hayırlısı olsun canım sıkma canınıMalesef baya arttı her lavaboya gittiğimde koyu kırmızı parçacıklar geliyor düşük ediyorım evde bekliyorum işte tamamen düşmesini. Acile gittim bişey yapamadılar kadın doğum doktoru yok şehir dışına gitti dediler çaresizce evde bekliyorım kanamalarımla Pazartesi randevu aldım gıdecem işte olmadı kısmet değilmiş
Rabbimin dediği olur yiyeceği ekmek yokmuş demekki bizim burda öyle derlerHayırlısı olsun canım sıkma canını
Bizde de öyle derler kuzum . Demekki bi vakti zamanı var Rabbim en iyisini bilirRabbimin dediği olur yiyeceği ekmek yokmuş demekki bizim burda öyle derler
Benide kalbi durmuş 1 hafta önce nasip değilmiş canım vardır onunda bir vakti zamanı diyecez hayırlısı neyse o olsunMalesef baya arttı her lavaboya gittiğimde koyu kırmızı parçacıklar geliyor düşük ediyorım evde bekliyorum işte tamamen düşmesini. Acile gittim bişey yapamadılar kadın doğum doktoru yok şehir dışına gitti dediler çaresizce evde bekliyorım kanamalarımla Pazartesi randevu aldım gıdecem işte olmadı kısmet değilmiş
ne kadar erken test yaptınız yumurtlama sonrası 9. gün hala negatif benimGeçen ay çok erken dönemde yaptığım testle fark ettiğim gebeliğim kimyasala döndü. Adet günümden bir gün sonra adet oldum. Yani 7 Ağustos. Bu ay test yapmadım sabrettim. Sat 7 Ağustos, 11 Eylül idrarda silik çizgi, 12-13-14 daha koyu çizgi. 15inde beta verdim 238. Doktor progestan verdi. Cumartesi falan tekrar kontrole gidicem. Canım sıkıldı biraz, var mı böyle durumlar yaşayanlar? Bebeğimiz olmasını çok çook istiyoruzt
Benim kimyasal gebelik oldu kadın doktora gidecektim valla hiç içimden gelmedi gitmedim evde adet olmuşum gibi kanamam var öyle kötü değil sancularımda bitti adet sancısından bile az. Bence düştü ki sancılarım yok hayırlısı artık çalışmalara devam edecez artıkBenide kalbi durmuş 1 hafta önce nasip değilmiş canım vardır onunda bir vakti zamanı diyecez hayırlısı neyse o olsun
Ben uzun süre düşünmüyorum artıkBenim kimyasal gebelik oldu kadın doktora gidecektim valla hiç içimden gelmedi gitmedim evde adet olmuşum gibi kanamam var öyle kötü değil sancularımda bitti adet sancısından bile az. Bence düştü ki sancılarım yok hayırlısı artık çalışmalara devam edecez artık
Çocuğun var demekkiBen uzun süre düşünmüyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?