Geç döllenme nedir arkadaşlar yardım lütfen

aysediyebirisi

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2023
9
1
6
29
Kızlar benim normalde adetim her zaman çok düzenlidir hiç oynamaz. Ama 1 hafta gecikti bu ay . Asla hamilelik düşünmedim hazır değilim zaren hep korundum. Prezervatifsiz olmadı ama gecikince şüpheye düştüm. İdrar kan verdim ikiside negatif ama geç döllenme mevzusu nedir lütfen biri beni aydınlatsın. Adeti düzenli olan birinde geç döllenme olabilir mi

Arkadaşlar cevap verecek kimse yok mu

kızlar herkese meraba..benim gibi hamile kalmaya çalışıp kalamayan var mı aranızda bir ay önce rahim flmi çekinmiştim iki tüpüm de tıkalıydı ve açıldı şimdi de bir haftadır ani kasık ağrıları göğüs hasasiyeti birazda sık idrara çıkma var acaba gebelik olabilir mi adettim hiç bi zaman düzenli olmadı bu belirtileri de ilk çocuğumda da yaşamıştım bilmiyorum piskolojik de olabilir lütfen bana akıl verin acaba hamile olabilir miyim ??

Merhaba ilk kez yazıyorum buraya. Beklenen adet tarihim 05.12.23 tü, öncesinde bir şüphem vardı ve artimed erken Gebelik testinden yaptım ilk idrarla ve silik çizgi gördüm. Hemen kan vermeye gittim fakat 0,138 çıktı. Sonrasında reglim gecikti ve yine erken gebelik testleri yaptım artimed testte yine silik çıktı bazılarında ise negatif çıktı. 08.12.23 ye doktora gittim ve ultrasonla kontrol etti kist vs olmadığını söyledi kan testi istedi. Kan testini verdim ama e nabiza düşen sonuçtan hiç bir şey anlamadım açıkçası ve hala regl olamadım.. bir fikri olan var mıdır

Erken olduğu için testte çıkmıyor bazen testlerde yanıltıcı olabiliyor bir pozitif bir negatif çıktıysa aynı zamanlarda sonuç varsa resim atarsanz açıklamasını yapabilirim

Öncellikle geçmiş olsun genellikle gebelik ve adet belirtileri benzerlik gösterir beklenen adet tarihinz bir hafta 10 gün geçerse kan veya idrar testinz sağlıklı olur

Korunmalı ilişkilerde gebelik olmaz prezervatifte yırtık delik vs durumu yoksa başka sebeplerden gecikme olmuş olabilir zaten testlerde negatif rahat olun

İlk çocuğunuz nasıl oldu tüpler tıkalıysa böyle bi ihtimal var mı sonradan kapanma gibi

Korunmalı ilişkilerde gebelik olmaz prezervatifte yırtık delik vs durumu yoksa başka sebeplerden gecikme olmuş olabilir zaten testlerde negatif rahat olun
cnm zaten çocuk isteyenlerkorunmayı bırakan bayanlar da belli bi dönrme kadar hep adetleri düzensizleşiyor kendimden biliyorum korunmayı bıraktık adetlerim hep drngesizleşti yeni yeni düzeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…