- 23 Nisan 2022
- 74
- 24
- 3
- Konu Sahibi minikpatiler22
Merhaba arkadaşlar geç döllenme nedir ? Normal döllenmeyle arasındaki fark nedir ? Normal döllenme kaç günde meydana gelir ? Geç döllenme kaç günde meydana gelir ? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç yumurtlamaya bağlı diye biliyorum. Mesela 1 ocakta adet olduysan genelde 14 ocakta yumurtlama gerçekleşir. 14ünden sonraki günlerde yumurtlama olur ve o aralarda da ilişki okursa geç döllenme olur.Merhaba arkadaşlar geç döllenme nedir ? Normal döllenmeyle arasındaki fark nedir ? Normal döllenme kaç günde meydana gelir ? Geç döllenme kaç günde meydana gelir ?![]()
anladım çok teşekkür ederim özelden bi konu danışmak istiyorum size mümkün müdür ?Geç yumurtlamaya bağlı diye biliyorum. Mesela 1 ocakta adet olduysan genelde 14 ocakta yumurtlama gerçekleşir. 14ünden sonraki günlerde yumurtlama olur ve o aralarda da ilişki okursa geç döllenme olur.
Yani sonraki adete az kalmışken ilişki yaşamışsın gibi düşün.
Bi keresinde dra gittiğimde demişti ki yumurtan çatlamış bebek istiyorsan değerlendir. Halbuki adetime az kalmıştı
Tabi yazabilirsinizanladım çok teşekkür ederim özelden bi konu danışmak istiyorum size mümkün müdür ?
mesaj gönderemiyorum sizeTabi yazabilirsiniz
Geç döllenme olsa bile gecikmenin 9.gününde çoktan pozitif çıkmalıydı. Testlerde ikinci çizgiyi göremedim benArkadaşlar bakar miisnz bir benim adetim 21 nisandi ama olmadı gecikmenin 9 .günü bugün yani 23 Nisan kan vermisti değerim 0 .100 negatifti acaba geç döllenme mi oldu genellikle adete 3 gün kala filan yine yumurtlammm oluyor bugün test yaptım
Var ama anlamıyorumBu bilgiler google'da yok mu?![]()
Herkese merhaba.Adetim 3 gün gecikti sabah idrarımla test yaptığımda çok ince çıktı ama gün içinde normal idrarımla 2 test yaptım ikiside negatif.Sizce gebelik var m
Biz yazinca nasıl anlayacaksınız?Var ama anlamıyorum![]()
Bilmem anlıyormuşum demekki sormuşumBiz yazinca nasıl anlayacaksınız?
Merhaba sizlere bir sorum olacak benim sat 18 Nisan normalde 25 günde regli oluyorum 13 mayısta regli olması gerekiyordu olmadı bekledim 32ci günümde yani 6 gün gecikince 19 mayısta yani dün doktora gittim önce vajinal ultrasonda baktı şuan yok ama kan tahlili yapalım belki küçüktür dedi kan testi negatif çıktı ben söktürücü ilaç verir diye düşündüm 1 hafta bekleyelim ondan sonra olmazsa ilaç veririm dedi ama nedenini bilmiyorum geç döllenmeden şüpheleniyor olabilir mi yani ihtimal var mı acaba geç döllenme olsa en azından beta 5in üstünde çıkmaz mı ben telefon uygulamasından bakıyorum genelde ovulasyon tarihine 29 nisanda ilişki oldu programa göre o zamandı ama sonra 6 mayısta ve 10 mayısta da oldu ama adetten 3 gün önce yumurtlama olmaz değil mi beklesem mi soğan suyu gibi şeylerle söktürmeye çalışsam mı nolur bana Bi akıl verinMerhaba arkadaşlar geç döllenme nedir ? Normal döllenmeyle arasındaki fark nedir ? Normal döllenme kaç günde meydana gelir ? Geç döllenme kaç günde meydana gelir ?![]()