Geç döllenme negatif sonuç

sevilsevim

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
63
En iyi cevaplar
1
7
16
Merhaba arkadaşlar 2 haftadan fazladir normal adet olduğumda görmediğim belirtiler görüyorum geçen gün lekelenme de gördüm ovulasyon testiyle yumurta gününü takip ettim çatlama da oldu bu sabah negatif çıktı ama belirtiler hamilelik belirtileri daniştigim bayan geç döllenme olabilir dedi adetime 3 kaldı böyle sorun yaşayıp sonradan testi pozitif çıkan var mi

Gebelik testi yaptım ovulasyonla yumurtlamayi takip ettim lekelenme de gördüm 3 gün geçti
Ben de bu yollardan geçtim inanın buradaki hiçbir cevap sizi gerçeğe götürmüyor en güzeli kan testi. Ben de zamanında çoook belirtiler yaşadım çıkmadı pozitif. Hamile kaldığım ay hiç belirtim olmadı 2. ayda bel ağrısı dışında sıfır belirtiyle sağlıklı bir gebelik yaşıyorum. Dediğim gibi direk gidip kan verin kesin sonuç alın.

Ben de bu yollardan geçtim inanın buradaki hiçbir cevap sizi gerçeğe götürmüyor en güzeli kan testi. Ben de zamanında çoook belirtiler yaşadım çıkmadı pozitif. Hamile kaldığım ay hiç belirtim olmadı 2. ayda bel ağrısı dışında sıfır belirtiyle sağlıklı bir gebelik yaşıyorum. Dediğim gibi direk gidip kan verin kesin sonuç alın.
İdrar testi yapınca negatif çıktı bekleyin geç döllenme olabilir adet gecikmesi olursa sonra kan testi yapın denildi. Hiç bir zaman adet belirtisi görmem direkt adet olurum köyde olduğum için de kan verme testi yapamıyorum şuan

Back
X