Geç döllenme olabilir mi lütfen

berfnkzmzz262626

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2025
10
0
1
25
Merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum
30-35 günde bir adet oluyorum her ay düzenli daha önce 2 gebelik yaşadım ama kürtaj oldum ikisinde de bu ay da adetime 4-5 gün var daha test yaptım tek çizgi doktora gittim doktorum geç döllenme olabilir rahim duvarı kalın ama gebelik görünmedi beklede dedi sol kasığımda ara ara batma oluyor belimde hafif ağrılar oldu ne yapmalıyım sizce

Merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum
30-35 günde bir adet oluyorum her ay düzenli daha önce 2 gebelik yaşadım ama kürtaj oldum ikisinde de bu ay da adetime 4-5 gün var daha test yaptım tek çizgi doktora gittim doktorum geç döllenme olabilir rahim duvarı kalın ama gebelik görünmedi beklede dedi sol kasığımda ara ara batma oluyor belimde hafif ağrılar oldu ne yapmalıyım sizce
Kan vermedin mi

O zaman beklemekten başka çaren yok maalesef başka şekilde anlayamazsın
4 yıldır evliyim 2 bebeşimide kaybedince biraz panikliyorum oldu mu olacak mı diye o yüzden çok erken hareket ettim şu an bile ara ara kasıklarımda batmalar oluyor regl mi değil mi anlaşılmıyor neyse artık bşraz daha bekleyeceğim sabrın sonu selamet 🥹🪽💐

Başınız sağolsun cok üzüldüm bende bugün test verdim 1-2 saat önce 9,41 cıktı sizce nasıl bir yol izlemeliyim tecrübelisinizregl

Başınız sağolsun cok üzüldüm bende bugün test verdim 1-2 saat önce 9,41 cıktı sizce nasıl bir yol izlemeliyim tecrübelisiniz
Regln üzerinden kaç gün geçti
Bi kaç gün daha bekleyip yaptırsam daha sağlıklı olur rakam çok düşük değil ama yüksekte değil gebelik varda denebilir ama yokta denebilir
Daha önce yaptırdıklarım hep 4-5 gibiydi gebelik oluşmamıştı yani ama sende rakamlar 3-haftalık gebelikte ki gibi sanki

benimde 29 Hazirandı işte bu yüzden daha erken kan vermek istemedim bekliyorum öyle rakam daha düşük bi kaç gün daha beklemelisin aynı şekilde bende beklemeyelim bakalım ne olacak hayırlısı

Reglime daha 4 gün var yumurtlamam 29 hazirandı 11 gün oldu daha ne 3 haftası 😃
Gebelik son adet tarihinin ilk gününden sayarak hesaplanıyor
1 haziranda adet oldunuz diyelim,28 haziranda pozitif gördünüz
28 günlük hamilesiniz demek oluyor yani bu da 4 haftalık ediyor.
Rakamlar afaki. Takılmayın. Örnek verdim sadece

Gebelik son adet tarihinin ilk gününden sayarak hesaplanıyor
1 haziranda adet oldunuz diyelim,28 haziranda pozitif gördünüz
28 günlük hamilesiniz demek oluyor yani bu da 4 haftalık ediyor.
Rakamlar afaki. Takılmayın. Örnek verdim sadece
Benim olaylar karısık ben haziranda hic regl görmedim sat 21 mayıs geç yumurtlama oldu bende bu sebeplede geç döllenmedir

Benim olaylar karısık ben haziranda hic regl görmedim sat 21 mayıs geç yumurtlama oldu bende bu sebeplede geç döllenmedir
Geç döllenmelerde doktor adet tarihini ultrasona göre ileri çekiyor
Kese göründüğünde ölçülerine göre o size 9 ay boyunca kullanacağınız som adet tarihini söyler

Peki şimdi napacağım hemen doktora mı gitmem gerekir kanla takip edip yükselince mi gitmem gerekir
Şuan doktora gitmeniz anlamsız
Kese gözükmesi için beta 3 bin falan olmalı
Ama en azından gidişatı öğrenmeniz açışımdan 2 günde bir kan verip artışa bakabilirsiniz
Yani bir gün verin diğer gün vermeyin sonraki gün yine verin
Bir dolu bir boş yapın yani. Aynı yerde aynı saatte verin ama hep

Back
X