Geç döllenme olabilir mi lütfen

Şuan doktora gitmeniz anlamsız
Kese gözükmesi için beta 3 bin falan olmalı
Ama en azından gidişatı öğrenmeniz açışımdan 2 günde bir kan verip artışa bakabilirsiniz
Yani bir gün verin diğer gün vermeyin sonraki gün yine verin
Bir dolu bir boş yapın yani. Aynı yerde aynı saatte verin ama hep
Anladım teşekkür ederim son bir şey sormak istiyorum ben 20-25 gün önce aile hekimi çnde genel test yaptırmıstım tsh değerim 4.78 çıkmıştı o yüzden doktora danışsam mı diye düşünüyorum olası bir düşüğe sebep olabilir mi acaba

Anladım teşekkür ederim son bir şey sormak istiyorum ben 20-25 gün önce aile hekimi çnde genel test yaptırmıstım tsh değerim 4.78 çıkmıştı o yüzden doktora danışsam mı diye düşünüyorum olası bir düşüğe sebep olabilir mi acaba
Sen direk git bence dahiliye ya da endokrinoloji bölümüne
Asıl alanı endokrinoloji
Çünkü gebelik için yüksek

Allahın ıznıylr var canım sana tavsiyem 2 gun sonra degıl 20 gun sonra ver bu stres yapar cok sukur gebelik oluşmuş zaten karışma bekle
Artışı görmem lazım bir sürü ihtimal var allah korusun dış gebelik olur falan birde benim tsh değerimde biraz yüksek bunun icin erkenden doktora gitmem lazım yarın kan vericem pazartesi hemen doktora gidicem

Artışı görmem lazım bir sürü ihtimal var allah korusun dış gebelik olur falan birde benim tsh değerimde biraz yüksek bunun icin erkenden doktora gitmem lazım yarın kan vericem pazartesi hemen doktora gidicem
Hadı bakalım hayırlısı olsun baska sıkıntı varsa tabıkı baktır ama yenı olusmus bu hormon zamanla takıp edersem doktoruna takıp edersın için rahat olsun

Back
X