Geç döllenme olabilir mi? Yaşamış olan var mı?

Elfkylc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2020
56
17
3
27
merhabalar yine konu açtım ama geçen ay eylülün 9 unda adet oldum 3.günü klomen kullandım 5 gün bir tane 8 gündür adetim gecti 2.günü kan verdim 0 6.günü kan verdim 0 çok ağrım vardı acile hastaneye gittim 0.1 çıktı bugün özele kadın doğuma gittim alttan muayene etti yumurtlalıklar sağlıklı kist yok dedi ultrason la baktı rahmin kalınlaşmış ya adet olacaksın ya da geç döllenme olabilir 1 hafta içinde adet olmazsan kan ver dedi bugün 8.günümdü yarın 9 olacak kafam çok karıştı acayip bel ağrım var çok halsizim dizlerim ağrıyor sol kasığıma batar gibi oluyor tecrübelerinizi öğrenebilir miyim?

Anlattığına göre hamilesin canım byük ihtimal benimde başımdan geçti bana benziyor belirtilerin.. inşAllah Rabbim gönlüne göre verir sağlıklıca hayırlısıyla hiç stres yapma herşeye hazırlıklı ol belkide pskolojik etlenlerdir. Haber et mutlaka 🤗

Anlattığına göre hamilesin canım byük ihtimal benimde başımdan geçti bana benziyor belirtilerin.. inşAllah Rabbim gönlüne göre verir sağlıklıca hayırlısıyla hiç stres yapma herşeye hazırlıklı ol belkide pskolojik etlenlerdir. Haber et mutlaka 🤗
Teşekkür ederim çok stresliyim valla adet olacak gibiyim ama değişik ağrılarım var adet ağrısından farklı gibi siz nasıl öğrendiniz hamile olduğunuzu 😓

Rica ederim gönül isterki sana daha fazla uardımcı olayım ama Bende pco vardı.. bende o ay için dediğim ilaçtan ve başka bi ilaç ve bitkisel kür yapmıştım.. adetim 10 gün geçti ve ben herzamanki gibi geçikiyodur diye önemsemedim pskolojkte olabilirdi bekliyodum o ay çünkü neyse sonra planladığım için senin anlattığın gibi değişimlerim oldu bende kan verdim 490 çıktı hatta ikiz bile olabilir falan demişlerdi gayet iyidi yükselmeler kese bebek ama sonrası malum devam etmedi 5+6. Haftada öldü bebeğim karnımda 7+3. Haftada ilaçla düşük ardından kürtaj oldum ve bu olay olalı 3 gün oluyo lekelenmede 5 gün hastanede falan yatmıştım korumak amaçlı ozamn kaybettim işte Rabbim'e bıraktım zamanım dolsun bida deneyeceğiz inşAllah sağlıkla kucağımıza alırız.. ve çok takıntı yapıp uğraştım tavsiyem stres yapma biliyorum kolay değil ama Rabbim nasıl nasip ederse öyle oluyo ne yaparsan yap ha tedbiri al takdiri Allah'a bırak orası ayrı ama eğer kısmeti varsa geliyor yoksa nafile.

Ben ilk hamileligimde 14cu gün testte çok silik çıkmıştı. Geç döllenme olmuş. Şimdi kızım 3 yaşında. Herşey olabilir adet olana kadar umut var bence

Rica ederim gönül isterki sana daha fazla uardımcı olayım ama Bende pco vardı.. bende o ay için dediğim ilaçtan ve başka bi ilaç ve bitkisel kür yapmıştım.. adetim 10 gün geçti ve ben herzamanki gibi geçikiyodur diye önemsemedim pskolojkte olabilirdi bekliyodum o ay çünkü neyse sonra planladığım için senin anlattığın gibi değişimlerim oldu bende kan verdim 490 çıktı hatta ikiz bile olabilir falan demişlerdi gayet iyidi yükselmeler kese bebek ama sonrası malum devam etmedi 5+6. Haftada öldü bebeğim karnımda 7+3. Haftada ilaçla düşük ardından kürtaj oldum ve bu olay olalı 3 gün oluyo lekelenmede 5 gün hastanede falan yatmıştım korumak amaçlı ozamn kaybettim işte Rabbim'e bıraktım zamanım dolsun bida deneyeceğiz inşAllah sağlıkla kucağımıza alırız.. ve çok takıntı yapıp uğraştım tavsiyem stres yapma biliyorum kolay değil ama Rabbim nasıl nasip ederse öyle oluyo ne yaparsan yap ha tedbiri al takdiri Allah'a bırak orası ayrı ama eğer kısmeti varsa geliyor yoksa nafile.
Allah yardımcın olsun kuzum her şer de bir hayır vardır üzme kendini kurban olurum Rabbim tez zamanda anne olmak isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin ♥

Bende 22 yaşındayım olsun kötü şeyler değil sonuçta ama büyük biri bizim için önemli saygı gösteririz😊
Evet katılıyorum bende sana öyle olması lazım tabiki ama samimi hissettiğinle sınırında güzel sohbetler yapabilirsin diye düşünüyorum sevdim düşünceni Rabbim yolunu açık eylesin.. 👍

Benim belimin ortası sol kasığım bacaklarım ağrıyor çok halsizim üşüyorum bugün de omuzlarım dan sırtıma vuran bir ağrı var nedir bilmiyorum
Bu tarz belirtiler şu anki hamileligimde vardı. Adet olcak gibi karın ve bel ağrım vardı. Birde ufak bir koku hassasiyeti. Ama bu hamileliğim geç döllenme değil

Benim adet tarihimden 10 gün sonra test silik çıktı. Geç döllenme olmuş.

Back
X