Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Off offf dün yaptığım test yanlış çıktı sabah yaptim cok silik çıktı yarın gidicem doktora başka çare yok bide sen bak çok silik bi çizgi yokmu uzaktan yakında iyice incele lutfen canisi
ben göremedim kuzu ama belki geç döllenmedir, bende böyle olmuştum bi kere sonra çıkmamıştı sakin kalmaya çalış hayırlısı olsun inşallah hakkında üzme kendini dur bakalım doktor ne diyecek
ben göremedim kuzu ama belki geç döllenmedir, bende böyle olmuştum bi kere sonra çıkmamıştı sakin kalmaya çalış hayırlısı olsun inşallah hakkında üzme kendini dur bakalım doktor ne diyecek
orkidemey ben geçen ay 16 gün adet gecikmesinden sonra öğrenmiştim. o 15 gün içinde defalarca idrar testi ve kan tahlili yaptırmama rağmen sonuç negatifti. biraz daha bekleyin derim.
Kaç günde regl oluyordunuz acaba benim eşimle son ilişkinin üstünden 35 gün geçti reglde oldum ama üstüne görme olmasından şüpheliyim geç döllenme olsa idrarda ne zaman çıkar regl bitmesine rağmen belirtilerim devam ediyorda