geç döllenme olabilir mi ?

kardelenkelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
46
11
38
29
Merhaba Arkadaşlar,
ben normalde çok düzenli adet görüyordum. bundan 3 ay önce doktor kolamen verdi. Sonrasında çatlama iğnesi oldum adet olmadım sonraki ay gene düzenli gitti adetim nu 2 aydır çok düzensiz adet görmeye başladım. Geçen ay 1 ay boyunca aralıklarla kanamam geldi. Bu ay da hastalanamıyorum ama düzensiz olduğum için geçen ay en zaman adetim başladı emin değilim. yani 6 gündür adet olmuyorum. adet günümde kan testi verdim negatif çıktı hamile olma olasılığım var mıdır.
Sürekli olacak gibi hissediyorum ama bir türlü olamadım. Bözyle düzensiz adet görüp kan testi negatif çıkıp hamile kalan var mı ?

Geç döllenme olabilir benim 1 arkadaşta 20 gün geçikmeden sonra gebelik belli olmustu ama klomen de bozmuş olabilir regli düzeninizi ..

Merhaba ben de klomen ve çatlama ignesi sonrası tabiki bir umut bekliyorum yaptığım testler negatif kanda 5 gün önce 0.58 cıktı bu nasıl bir değer ise bugün bat günüm aşırı ağrılarım var bacaklarım belim karnım sanki tüm vücudum dökülüyor akintim var adet sancısı gibi ki normalde olmazdı klomenden sonra başladı arada miğde bulantısı böyle tiksinti gibi sonra üşütmüşüm gibi miğde ağrısı dengem aşırı bozuldu piskolojik mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…