Geç döllenme olabilir mi?

Anladım teşekkür ederim. Benim de beyaz akıntım hala devam ediyor. Bel ağrısı ve kasık ağrısı da. Bugün kan verdim, Çarşamba günü de doktora gideceğim. Hayırlısı neyse o olsun diyim. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Kan vermekle iyi ettiniz sonucunuz güzel gelir inşallah haber edin

Kanda negatif çıktığında değeriniz kaçtı?

Merhaba arkadaşlar bende en son 19-25 ekim arası adet gördüm. 2 aralığa gireceğiz hala adet olmadım. Dün ve bugün test yaptım , bu şekilde 2.çizgi çıkıyor ama çok silik 2side farklı markalar bugün ki de o şekilde ama kamerada görünmeyecek kadar silik bi ben görüyorum . Sizce gebelik var mıdır. Yarın kan testi vereceğim

Eklentiler

• IMG_20221130_225241_225.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 91
Bende de böyle çıkmıştı çok yeni vardır gebelik varsa da. Tabi kanla da değer bakılması lazım.

Kızlar merhaba benimde adetim 3 gün gecikti yumurta büyütücü iğne kullandım 5 yumurtam gelişti fakat adetten 1 gün önce kan verdim negatif çıktı fakat hala adet olmadım 3 gün geçti üstünden sizce umut varmı

Merhabalar
Bende 1.5 yıllk evliyim 1 Yıldır çocuk istiyoruz.
3 hafta önce doktora gittim ve 2,5 cm kistim olduğunu öğrendim. Bu yüzden gebelik zor olabilir dedi doktor. 6 aralık adet tarihimdi fakat hala olmadım. 28 kasımda ovülasyon testinde pik çıktı ve değerlendirdik. Şu an adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Dün test yaptım negatif çıktı. Sizce geç döllenme olmuş olabilir mi ?

Günaydın. Benim günüm 3 gündür gecikiyor dün kasıklarima ara ara batma gibi ağrılar oluyordu bugünde çok fazla akintim var hamilelik belirtisi olabilir mi acaba

Geç döllenme olabilir belki suanki durumun nasıl doktora gittin mi?

İnşallah vardır. Suanki durumun ne peki regl oldun mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…