Merabalar adet günümde kasımın 5 inci günü de kahverengi akintim basladi ayın 10 una kadar sürdü sonra beyaz akintim basladi halende adet kanamam olmadı 2 defa test yaptım negatif çıktı ama neden böyle oldu bilmiyorum şuanda mide bulantim çok fazla kasıklarıma iğne batıyor arada göğüs hassasiyetim var baya bı çok şişmis durumda ve acısı çok fazla var acaba hamile miyim bilmiyorum geç döllenme olmuş olabilir mi ?? Bu durumu yâşayan var mı
ne durumdasınız acaba benimde 10 gün gecikmem var geçen hafta bütün testlerim negatif hala adette olmadım test de yapamıyorum siz ne yaptınız bi gelişme varmı
ne durumdasınız acaba benimde 10 gün gecikmem var geçen hafta bütün testlerim negatif hala adette olmadım test de yapamıyorum siz ne yaptınız bi gelişme varmı
Malesef adet oldum yumurta tembelligim varmış bu yüzden gecikme olabiliyormuş polistik over tanısı konuldu kilolu olduğum için ne yapacağımı bilmiyorum zayiflayamiyorumda