Geç döllenme olabilir mi??

gorkemucar

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2022
86
7
6
23
Merhabalar yumurtlama dönemimde korunmasız ilişki yaşadık eşimle ve adetim 5 gün gecikti idrar testi yaptım negatif çıktı acaba geç döllenme olabilir mi, tekrar ne zaman test yapmalıyım?

Olabilir bende hamileyim geç döllenme oldu adetim 7 gün geçince test yapmıştım çok silik bir çizgi çıkmıştı 3 gün daha bekledim 10 gün oldu kan verdim ve kanda çıkmıştı

Bugün tekrar test yaptım negatif çıktı pazartesi tekrar yapıp kan vericem normal mi hala negatif çıkması adet olmadım
Bende bu konularda çok yeniyim 4 aylık evliyim yumurtlama felan önceden takip etmedim ama bugün üçüncü gün adetim geçti gebelik testi negatif üç gündür ovulasyon yapıyordum onlar da negatif hiçbirşey anlamadim normalde duzenliydi hastaligim

Bende bu konularda çok yeniyim 4 aylık evliyim yumurtlama felan önceden takip etmedim ama bugün üçüncü gün adetim geçti gebelik testi negatif üç gündür ovulasyon yapıyordum onlar da negatif hiçbirşey anlamadim normalde duzenliydi hastaligim
Bence pazartesi ikimiz de kan vermeliyiz

9. Güne girdim hala regl olmadım ama kasık ağrısı gibi bir ağrı var ama değil çok tuhaf bi ağrı yaşıyorum şuan
Yarın kan ver en iyisi benimde bugün beşinci gecikmem sabah kan lekesi oldu pembe çok kötü göbek altım ağrıdı zor dayandım ne oldu anlamadım âdetlerimde bile ağrı olmaz hic

Back
X