Merhaba bende benimde 2 gün gecikti bugün kan verdim değerim 2 çıktı insllh geç döllenme olur ve bebislerimiz olur
Benimde sat 4 Aralık canım bende bir hafta önce verdim beta 2ydi şimdi verdim 930 olmuş inşallah sende de vardır geç döllenme olabilir benimki geç döllenme büyük ihtimalSat 4 aralık 9 gün gecikme yaşadım. 7. Günde kan testi verdim negatif çıktı. Acaba geç döllenme olabilir mi bu durumu yaşayan var mı ?
Ne kadar güzel bir habeeerBenimde sat 4 Aralık canım bende bir hafta önce verdim beta 2ydi şimdi verdim 930 olmuş inşallah sende de vardır geç döllenme olabilir benimki geç döllenme büyük ihtimal
Evet çok teşekkür ederimNe kadar güzel bir habeeer
Ayy inşallah salı günü kan vercemBenimde sat 4 Aralık canım bende bir hafta önce verdim beta 2ydi şimdi verdim 930 olmuş inşallah sende de vardır geç döllenme olabilir benimki geç döllenme büyük ihtimal
Amin inşallah bende dün kan verdim 2 çıktı negatif yani ama daha adet olmadım 3 günüm ama heran hasta olacakmism gibiyim tuvalet gidiyorum yine bişey yok anlamdımİnşallah bebişlerimiz vardır benim 10 gecikti
Gecikmenin kacıncı günleri kan verdınız acabaBenimde sat 4 Aralık canım bende bir hafta önce verdim beta 2ydi şimdi verdim 930 olmuş inşallah sende de vardır geç döllenme olabilir benimki geç döllenme büyük ihtimal
Gecikmenin kacıncı günleri kan verdınız acaba
Tesekkur ederımGecikmeden 4-5 gün sonda verdiğimde 11,5 çıkmıştı
Amin inşallah. Hayırlı olsunBugün kan verdim 26 çıktı Rabbim isteyen herkese versin
Çok sevindim valla canım inşallah sağlıklı ilerler gebeliğimiz bende yarın doktora gideceğim keseye ve kalp atışına bakacak inşallahBugün kan verdim 26 çıktı Rabbim isteyen herkese versin
Negatif cıktıgında gecikmenin kaçıncı günüydüBenimde sat 4 Aralık canım bende bir hafta önce verdim beta 2ydi şimdi verdim 930 olmuş inşallah sende de vardır geç döllenme olabilir benimki geç döllenme büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?