Geç döllenme olabilir mi?

Nurr0006

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2022
45
14
18
25
Sat 4 aralık 9 gün gecikme yaşadım. 7. Günde kan testi verdim negatif çıktı. Acaba geç döllenme olabilir mi bu durumu yaşayan var mı ?

Merhaba bende benimde 2 gün gecikti bugün kan verdim değerim 2 çıktı insllh geç döllenme olur ve bebislerimiz olur

Sanki adet olacakmis gibi sancım var ama olmadım ara ara midem bulanıyor sanirm psikolojik ama göğüs ağrım yok genelde oluyordu beklemedeyim 3 gün daha olmassam teste gidicem yine

Sat 4 aralık 9 gün gecikme yaşadım. 7. Günde kan testi verdim negatif çıktı. Acaba geç döllenme olabilir mi bu durumu yaşayan var mı ?
Benimde sat 4 Aralık canım bende bir hafta önce verdim beta 2ydi şimdi verdim 930 olmuş inşallah sende de vardır geç döllenme olabilir benimki geç döllenme büyük ihtimal

Benimde sat 4 Aralık canım bende bir hafta önce verdim beta 2ydi şimdi verdim 930 olmuş inşallah sende de vardır geç döllenme olabilir benimki geç döllenme büyük ihtimal
Ne kadar güzel bir habeeer

İnşallah bebişlerimiz vardır benim 10 gecikti
Amin inşallah bende dün kan verdim 2 çıktı negatif yani ama daha adet olmadım 3 günüm ama heran hasta olacakmism gibiyim tuvalet gidiyorum yine bişey yok anlamdım

Bende 3. Gecikme gunundeyım bugun kan verdım <2,30 yani negatif ..göğüs hassasıyetım karın şişkinliğim ve akıntım var şeffaf ve beyaz şeklinde umarım gec döllenmedir

Gecikmenin kacıncı günleri kan verdınız acaba

Merhabalar, ben adet gecikmemin 7. Gününde test verdim 9. 52 çıktı. Ertesi gün doktora gittim ve tekrar beta bakıldı 11.67 çıktı. Doktorum o gün serum verdi ardından duphaston ilacı verdi. Sabah akşam kullanmamı söyledi. Geç döllenme olabilir dedi. Fakat 1 hafta test verme dedi. Cuma günü tekrar çağırdı. Daha önce 1 kimyasal geçirdim, tekrar kimyasal gebelik olacak diye korkuyorum açıkçası. Tüm değerlerim normal. Acaba pıhtılaşma sorunu mu var diye bilinçsizce coraspin kullandım. Doktorum biraz kızdı açıkçası. Tek başına vermiyoruz biz coraspin i dedi. Coraspin tek başına kullanıldığında düşüğe sebep oluyormuş. Şuan akıntı ve kasik ağrısı çekiyorum. Başka bir belirtim yok. Değerlerim düşük mü sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…