• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme olabilir mi?

superili

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2025
30
1
1
26
Merhaba arkadaşlar 15 martta regl bitiminden 2 gün sonra şüpheli bir ilişkim oldu ilişkiden 7 gün sonra tam yumurtlama zamanımda 2 3 saat süren pembe kırmızı kanamam oldu reglimin bugün gecikmesinin 22.günü gecikmenin 7 ve 15.günleri kan testi verdim (betahcg 0.3)ve negatif çıktı geç döllenme riski hala var mı?

Bence bu kadar gecikmeye çıkması gerekirdi olsaydı bir doktor kontrolüne gidin isterseniz başka bir sorun olabilir

Merhaba arkadaşlar 15 martta regl bitiminden 2 gün sonra şüpheli bir ilişkim oldu ilişkiden 7 gün sonra tam yumurtlama zamanımda 2 3 saat süren pembe kırmızı kanamam oldu reglimin bugün gecikmesinin 22.günü gecikmenin 7 ve 15.günleri kan testi verdim (betahcg 0.3)ve negatif çıktı geç döllenme riski hala var mı?
Geç döllenme en fazla 10gune belli oluyo sizin başka bi sorun vardır bi kadın doğuma gozukun isterseniz

Bu kadar gecikmeye kanda belli olurdu.
Farklı ilaç falan kullandın mı?
Belki o sebep olmuştur gecikmeye.

Hayır hiç ilaç kullanmadım normalde adetlerim çok düzenli olurdu kadın doğuma gittim bi sıkıntı olmadığını kist vs bir şey olmadığını söylediler

Yaşadığım kanama yerleşme kanaması olsaydı gecikmede gözükürdü değil mi ? Yerleşme kanamasından sonra betahcg yükselir diyorlar doktorlar

Yaşadığım kanama yerleşme kanaması olsaydı gecikmede gözükürdü değil mi ? Yerleşme kanamasından sonra betahcg yükselir diyorlar doktorlar
Bencede bukadar gecikmeyle illaki çıkardı kanda bazen mevsimsel vs olabiliyor boyle şeyler doktor da bişey yok dediyse er geç adet olursunuz diye düşünüyorum ama halla olmamaya devam ederse tekrar doktora gitmeyi ihmal etmeyin.

Bencede bukadar gecikmeyle illaki çıkardı kanda bazen mevsimsel vs olabiliyor boyle şeyler doktor da bişey yok dediyse er geç adet olursunuz diye düşünüyorum ama halla olmamaya devam ederse tekrar doktora gitmeyi ihmal etmeyin.
Çok teşekkürler cuma gününe kadar olmazsam bir daha gidicem

Bazıları 15.gün çıkmadı 20 de öğrendim falan demiş çocuk beklemediğim için biraz korktum açıkçası çok stres yaptım bi de göğüslerimde şişme beyaz ve sarı akıntı kasıklarda ara ara ağrım olıyor ama bir türlü reglim sökülmedi
Yerleşme kanaması adet gününden 1 hafta önce olur stresten vs bukadar gecikme olabilir beni de 35 gün gecikmisti

Bazıları 15.gün çıkmadı 20 de öğrendim falan demiş çocuk beklemediğim için biraz korktum açıkçası çok stres yaptım bi de göğüslerimde şişme beyaz ve sarı akıntı kasıklarda ara ara ağrım olıyor ama bir türlü reglim sökülmedi
Çok stres yaptiginizdan kaynaklı büyük ihtimal ben bebek düşünmezken 1 gün Bile geçse korkuyodum yeri geliyodu 35 gün geciyodu korkudan öluyodum simdide istiyoruz işte nasip

Şüpheli ilişkiniz reglden iki gün sonra olduysa geç döllenme olmaz.Geç döllenme olması için yumurtlamanızın da geç olması gerekir ve o tarihlerde ilişki olması gerekir.

Back
X