Merhaba öncelikle ben oğluma da geç döllenme ile hamile kaldım adetlerim o zaman 35 günde bir falan oluyordu adetimden önce test yapmıştım negatifeti kanda öyle 6 gün geçince nerdeyse kanda öğrenmiştim 500lerde çıkmıştı kanım neyse şimdi sorum şu ben oğlundan sonra adetlerim düzene girdi taş patlasın 31 günde bir adet oluyorum ama normalde 28-29 günde olurum geçen ay 15 Mayıs'ta adet oldum adetimin son günü temizlendiğimde korunmasız ilişki yaşadık sonra yumurtlama günüm yani hamile kalma olasılığın yüksek olduğu gün 29 Mayısmis ben 26 Mayıs'ta birde korunmasız ilişki yaşadım velhasıl o ilişkinin üstünden 13. Gün Pembe akıntı bulaştı oğlumda da böyle olmuştu sonra kahverengi leke geldi öyle devam etti birkaç gün geldik ayın 15 haziranina adet olmadım hadi bekleyelim dedim yine bişey yok adetim 8 gün gecerken erken gebelik testi yaptım silik bariz çizgi çıktı neyse bugün adetimin 12 günlük gecikmesindeyim 9 ve 10 gün gecikmedeyken bir sağlık ocağı bir kadın doğum olmak üzere iki farklı yerde kan verdim ikisi de negatif 1 çıktı yani eee ben hala adet olmadım doktor ultrasonla bakarken bişey görmedi ha surda çok küçük bişey var 4mm kese olabilir mi dedi bir kan ver dedi kan öyle negatif çıkınca hamilelik yok diyip bi 5-10 gün bekle gel ilaç yazarım dedi yolladı adetimin 12. Gün gecikmesindeyim çıldırmak uzereyim hala adet olmadım geçen adet olduğum tarihin üstünden 43 gün geçti s böyle olup geç döllenme ile gebeliğini sonradan öğrenen varmı yardımcı olun Allah aşkına benim konum ilerde başkalarına da ya Umut olacak ya hüsran olacak beklemek degermis değmezmiş diye