Geç döllenme olabilir mi

Merhaba öncelikle ben oğluma da geç döllenme ile hamile kaldım adetlerim o zaman 35 günde bir falan oluyordu adetimden önce test yapmıştım negatifeti kanda öyle 6 gün geçince nerdeyse kanda öğrenmiştim 500lerde çıkmıştı kanım neyse şimdi sorum şu ben oğlundan sonra adetlerim düzene girdi taş patlasın 31 günde bir adet oluyorum ama normalde 28-29 günde olurum geçen ay 15 Mayıs'ta adet oldum adetimin son günü temizlendiğimde korunmasız ilişki yaşadık sonra yumurtlama günüm yani hamile kalma olasılığın yüksek olduğu gün 29 Mayısmis ben 26 Mayıs'ta birde korunmasız ilişki yaşadım velhasıl o ilişkinin üstünden 13. Gün Pembe akıntı bulaştı oğlumda da böyle olmuştu sonra kahverengi leke geldi öyle devam etti birkaç gün geldik ayın 15 haziranina adet olmadım hadi bekleyelim dedim yine bişey yok adetim 8 gün gecerken erken gebelik testi yaptım silik bariz çizgi çıktı neyse bugün adetimin 12 günlük gecikmesindeyim 9 ve 10 gün gecikmedeyken bir sağlık ocağı bir kadın doğum olmak üzere iki farklı yerde kan verdim ikisi de negatif 1 çıktı yani eee ben hala adet olmadım doktor ultrasonla bakarken bişey görmedi ha surda çok küçük bişey var 4mm kese olabilir mi dedi bir kan ver dedi kan öyle negatif çıkınca hamilelik yok diyip bi 5-10 gün bekle gel ilaç yazarım dedi yolladı adetimin 12. Gün gecikmesindeyim çıldırmak uzereyim hala adet olmadım geçen adet olduğum tarihin üstünden 43 gün geçti s böyle olup geç döllenme ile gebeliğini sonradan öğrenen varmı yardımcı olun Allah aşkına benim konum ilerde başkalarına da ya Umut olacak ya hüsran olacak beklemek degermis değmezmiş diye
Merhaba sonucunuz ne oldu

Kızlar selam, sat 23 Mayıs ve 24 haziranda adet olmam gerekirken olmadım. 28 haziranda kan testi verdim ve 2 çıktı. Doktorum 10 gün sonra kan testi ver dedi ve 9 temmuzda randevu aldım. Ancak şöyle bir şey yaşadım, aynı erken gebelik testinden birkaç tane aldım ve 2 günde bir sabah ilk idrarla yaptım. Bugüne kadar hep negatif çıktı ancak bugün pozitif gördüm. Geç döllenme olabileceğini düşündüm ama kan verene kadar da güvenemiyor insan. Doktora gittiğimde çıkan sonucu size de söylerim belki aklında soru işareti olanlar için bir açıklama olmuş olur 🫶🏻💖🥰
Merhaba hamilemisiniz

Merhaba benim son adet tarihi 19 Nisan vev2 ay gelmedi adetim ama benim 5 6 aydır böyle duzensizdi bende gelir diye bekliyodum neyse kist flan vardi neyse Bi doktora gidiyim dedim gitmedende test yaptım pozitif çıktı ve doktora gittim geç döllenme olmuş sanırım dedi ama ben öncesinde mayısta adetim gelmediğinde test yaptım çıkmamıştı oyuzden bu ay da gelmedi ama beklemiyodum gebelik sasirdim
Valla ben 4 gündür tarlusal içiyorum döngünün 52. Günü gecikmemin 21. Günü artık

Merhaba arkadaşlar adetim 2 gün gecikti adetten 1 gün önce test yapmıştım negatif ama karnım regli olcak gibi ağrıyor regl mi oldum acaba diye bakıyorum beyaz sulu akıntı geliyor akıntı sonra beyazlaşıyor böyle yaşayanınız var mı pozitife döner mi benim pek umudum yok ama başına bunun gibi bişey gelen var mı
Bende ilk oğluma öyle olmuştum geç dollenme olmuştu adetten 6 gün sonra öğrenmiştim Hamile olduğumu

Kızlar selam, sat 23 Mayıs ve 24 haziranda adet olmam gerekirken olmadım. 28 haziranda kan testi verdim ve 2 çıktı. Doktorum 10 gün sonra kan testi ver dedi ve 9 temmuzda randevu aldım. Ancak şöyle bir şey yaşadım, aynı erken gebelik testinden birkaç tane aldım ve 2 günde bir sabah ilk idrarla yaptım. Bugüne kadar hep negatif çıktı ancak bugün pozitif gördüm. Geç döllenme olabileceğini düşündüm ama kan verene kadar da güvenemiyor insan. Doktora gittiğimde çıkan sonucu size de söylerim belki aklında soru işareti olanlar için bir açıklama olmuş olur 🫶🏻💖🥰
İnşallah sende vardır ben valla 4 gün önce yaptığım negatifeti hala gecikmenin 17. Günüydu ilaç kullanmaya başladım

Bende ilk oğluma öyle olmuştum geç dollenme olmuştu adetten 6 gün sonra öğrenmiştim Hamile olduğumu
Umarım ben de öyle olurum ya karnım arada hala ağrıyor aynı regl olduğum zamanlardaki gibi bir de akıntım çok ama ayırt etmek çok zor regl mi hamilelik mi :(

Umarım ben de öyle olurum ya karnım arada hala ağrıyor aynı regl olduğum zamanlardaki gibi bir de akıntım çok ama ayırt etmek çok zor regl mi hamilelik mi :(
Belli oluyor ya akıntı ayrıt ediliyor böyle süt kesiği gibi beyaz şeffaf kokusuz bir akıntı oluyor o zaten en büyük belirtimdi benim

Kız miydi erkekmi oldu
Erkek oldu
Kızınızmı oglunuzmu oldu Allah bağışlasın buar

Valla sürekli yaptım hep negatif çıktı en son 4 gün önce kanda da negatif çıktı yine gecikmemin 21. Günü döngünün 52. Günü 4 gündür tarlusal içiyorum bişey yok vallahi hala
Hayırlı olsun canım. Ben de çocuk derdine dusmusum mutlu değilim çocukla mutlu olurum dıye kendımı avutuyorum

Back
X