Geç döllenme olabilir mi

Bugün hasta oldum yokmuş😓 olsun ya şüpheden kurtuldum en azından zaten planlı değildi

merhaba kızlar ben nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim o günden beri adetim düzensiz sat 28 haziran ve yumurtlamam geç oluyor 19. Ve 21. Günleri oluyodu bu ay adetim 1 ağustosta olması lazım dı gecikmeli şekilde adet olmadım 5 ağustos kan verdim 1.20 çıktı sizde tekrar etmelimiyim geç döllenme olabilirmi

Kızlar😢 13 yıldır asla gecikmeyen adetim bu ay tam 11 gün gecikti. Gecikmemin 7. Günü kaset test yaptım negatif… kist durumum vs de yok. Bazılarının testlerinde 10. Günde pozitif görülmüş acaba yapsam çıkar mı? Çıkmazsa diye de korkuyorum. Kasıklarımda ağrılar var regl gibi ama regl yok ara ara oluyor başka belirti de yok ne yapacağımı bilemedim.
Bazen oluyor hormonsal mevsimsel nedenlerden birde prolaktine baktirin yükselince adet gecikmesi yapıyor.

Merhaba, pco var bende. Bugün 49. Gün son adetten bu yana. Son 3-4 ay daha düzenliydi. Kan veriyorum negatif. Son konu açmıştım orada detayları var. Bir sürü belirtim var. Akıntılar için psikolojik olamaz hasta olacağım sandım çünkü oralarda. Kafam çok karıştı. Eşim de üzüldü. Ama hala kabullenemiyorum. Yaşadıklarım ne öyleyse.

Back
X