Merhaba,
Yazışmaları okurken öyle hissettim ki her ikinizede dua ettim. Allahım kolaylıkla ve sağlıkla nasip etsin.
Bende her regl yaklaşmasında psikolojik olarak cok etkileniyordum. en ufak belirtilerle umutlanıp regl gelince ağlama krizleri oluyordu. En en zoruda sizin konustuklarınız gerçekten tüm belirtileri birebir yasayıp ama negatif sonuç görmek ve ısrarla o reglinin gelmemesi ve her defasında ise acaba hamilemiyim demek of cok zor. 2 kere yasadım bunu birebir tüm belirtiler oldu hatta test bile poztif geldi kan ise kimyasal gebelik diyecegimiz bhgc bile cıkmadı...
En en en sonunda vaz geçtim belirtisinede gebeliğinede... Dr umda diyet yapıyorsun kilo veriyoruz spor yapıyoruz takviye vericem kullanıyorsun 3 ay sonra yanıma geliyorsun takılmıyorsun belirtiye bişeye dedi ve eve yolladı. En son baya ağladım ağladım karar verdim tamam takılmak yok 3 ay ne olacaksa olsun spor salonuna yazıldım. diyetisyene gittim eşimle evde sürekli kas kazanma sağlıklı yaşama yağ oranı muhabbetleri yapıyorum.... Ve bu ay hiç belirtim yok resmen kafamda bi cheklist var akıntı bel kasık ağrısı göğüs hassasiyeti yorgunluk resmen gün gün ceklist yapardım... Bu ay hiç biri yok. :) nasıl böyle dipçik gibiyim :) Her ayın sonunda regl oluyorum ve reglim gelmedi. spor diyetten diyip önemsemedim... gecikmenin 2. günü enfeksiyon oldum sanırım idrarda yanma vardı. Dahiliye dr uma gittim. İdrar ve kan testi istedi verdim. Sonuclar bi geldi bhgc 117 inanamadım ya diyorum ki belirtim yok ama gelemez bu deger. 295 617 derken geç döllenme ile 7+4 olan günüm 6+2 ye indi... Hala belirtim bu sayfada okudugum erken gebelik belirtilerim yok.
Ama ben tüm belirtileri eskiden iki kere psikolojik olarak oyle yasadım ki

Cok üzüldüm ya cok agladım insanın elinde olmayan cok isteyipte caresiz kaldığı seyler

ah a rabbim kimsenin kucagını boş koymasın saglıkla yerini doldursun.
İsteyen tüm annelere duamdır. Allahım kolaylıkla sağlıkla nasip etsin amin.