Benimde çıkmkş şimdi sonucum 98,28 e yükselmiş çok sevimdim yaa,cumada doktora gidicem hakkımızda hayırlısıAmin amin inşallah sizinde öyle Allah razı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde çıkmkş şimdi sonucum 98,28 e yükselmiş çok sevimdim yaa,cumada doktora gidicem hakkımızda hayırlısıAmin amin inşallah sizinde öyle Allah razı olsun
Amin ınsallah tebrık ederimBenimde çıkmkş şimdi sonucum 98,28 e yükselmiş çok sevimdim yaa,cumada doktora gidicem hakkımızda hayırlısı![]()
Sizin nasıl ilerliyor gebeliğiniz? Merak etti imAmin ınsallah tebrık ederim
Valla hastaneye gitmedim daha ıkı hafta sonraya randevu aldım ama degısık bır sekılde tam kasıklarımın üstü yan yemiklerim ağrıyor normal dedilerSizin nasıl ilerliyor gebeliğiniz? Merak etti im
Tekrar kan vermediniz mi,benim doktorum tekrae kan istedi verdim 364 çıktı,beta sonucum bu olunca 5 gün sonraya randevu verildi kese gözükür dediValla hastaneye gitmedim daha ıkı hafta sonraya randevu aldım ama degısık bır sekılde tam kasıklarımın üstü yan yemiklerim ağrıyor normal dediler
Hatta ben bugün veya yaeın tekrar kan vereceğim ilerlemeyi görmek için perşembede keseyi iniallah göreceğizValla hastaneye gitmedim daha ıkı hafta sonraya randevu aldım ama degısık bır sekılde tam kasıklarımın üstü yan yemiklerim ağrıyor normal dediler
Kasık ağrısı,genital ağrısı bende de ara aea oluyor göğüslerim çok hassaslaştı, ekstra yorgunluk ve uyku halim çok var. Folik asitede başldttı doktorValla hastaneye gitmedim daha ıkı hafta sonraya randevu aldım ama degısık bır sekılde tam kasıklarımın üstü yan yemiklerim ağrıyor normal dediler
Bende kullanıyorum bugün baktım betam yukselmıstıKasık ağrısı,genital ağrısı bende de ara aea oluyor göğüslerim çok hassaslaştı, ekstra yorgunluk ve uyku halim çok var. Folik asitede başldttı doktor
Verdim 773Tekrar kan vermediniz mi,benim doktorum tekrae kan istedi verdim 364 çıktı,beta sonucum bu olunca 5 gün sonraya randevu verildi kese gözükür dedi
Benımde büyük ihtimalle bunhafta kese görünür ınsallah ama haftaya randevu aldım kı kalp atışı ıcındeKasık ağrısı,genital ağrısı bende de ara aea oluyor göğüslerim çok hassaslaştı, ekstra yorgunluk ve uyku halim çok var. Folik asitede başldttı doktor
Bence sizin yanlışınız var hafta sonu anca görürsünüz çünkü 364 demişsiniz ya cumaya kadar anca 1000 olır zaten kese o zaman anca gorunurHatta ben bugün veya yaeın tekrar kan vereceğim ilerlemeyi görmek için perşembede keseyi iniallah göreceğiz
13 şubatta betam 364 dü,bu hafta perşmebeye doktor kendi randevu verdi. Perşmebe gözükür kese dedi,büyük ihtimalle genital muaynede gözükücek. Bugün tekrar beta verdim, 984 çıktı, büyük ihtimalle perşembeye kadar 1500 lere yaklaşor zaten diye düşünüyotum. Sizinde maşallah güzel ilerliyor, allahım ikimizede kucağımıza sağlıklı şekilde almayı nasip etsinBence sizin yanlışınız var hafta sonu anca görürsünüz çünkü 364 demişsiniz ya cumaya kadar anca 1000 olır zaten kese o zaman anca gorunur
Amin amin çok hafif akımtı ile böyle damar gibi bı kahverensı sarı akıntım oldu o korkuttu bıraz ama inşallah bırsey yoktur benımde bubhafta kese görünür dedıgınkz gibi13 şubatta betam 364 dü,bu hafta perşmebeye doktor kendi randevu verdi. Perşmebe gözükür kese dedi,büyük ihtimalle genital muaynede gözükücek. Bugün tekrar beta verdim, 984 çıktı, büyük ihtimalle perşembeye kadar 1500 lere yaklaşor zaten diye düşünüyotum. Sizinde maşallah güzel ilerliyor, allahım ikimizede kucağımıza sağlıklı şekilde almayı nasip etsin![]()
Yerlşeme diyorlar ona ama bilemşyorum yine bi sorarsınız,inşallah bir sıkıntı olmazAmin amin çok hafif akımtı ile böyle damar gibi bı kahverensı sarı akıntım oldu o korkuttu bıraz ama inşallah bırsey yoktur benımde bubhafta kese görünür dedıgınkz gibi
Bugün gittim çok hafif bı enfeksıyonum var ondan olabılır dedı doktor şuan bır sorun yok çok şükür o kadar zor bir süreç kıYerlşeme diyorlar ona ama bilemşyorum yine bi sorarsınız,inşallah bir sıkıntı olmaz
Aa enfeksiyonda ekstra zorluyordur,geçmiş olsun. Umarım çabuk toparlarsınızBugün gittim çok hafif bı enfeksıyonum var ondan olabılır dedı doktor şuan bır sorun yok çok şükür o kadar zor bir süreç kı
Daha iyim şükür zor bır süreç gerçektenAa enfeksiyonda ekstra zorluyordur,geçmiş olsun. Umarım çabuk toparlarsınız
Adet düzensizliği avr mıydı benm düzenli hatta strest yasamayım gecikme olmasın dye doltorum duphaston verdi içiyorum son adetim 19 ocak 5gğn önce iki gün arayla sağ kasığıma batma oldu hafif dercede bugun adet olmam lazımdı testler hep negatif ve çamaşırım hep nemli ıslak 3 gündürYarın kan verirseniz görebilirsiniz varsa gebelik. Test süreci uzatır en iyisi kan vermek gecikmiş zaten 3 gün yarın 4.gun olacak varsa çıkar. Bende de sizin anlattığınız gibiydi ishal dışında 6.gun öğrendim kan vererek.
Adet düzensizliği avr mıydı benm düzenli hatta strest yasamayım gecikme olmasın dye doltorum duphaston verdi içiyorum son adetim 19 ocak 5gğn önce iki gün arayla sağ kasığıma batma oldu hafif dercede bugun adet olmam lazımdı testler hep negatif ve çamaşırım hep nemli ıslak 3 gündür
Bende düzensizlik yoktu. 28-29 gün döngüsü vardı sadece. Testler negatifse ilacı kullanmaya devam edin. Çocuk düşünceniz varsa yarın yeniden kan veri