Benim 3 gebeliğim var hepsinde de öncesinde bir düzensizlik okuyordu 3. Ya da 4. Ayda gebe kalıyordum rahim kendini alıştırıyor diyorlardı babada belki seninse öyledirAmin inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 3 gebeliğim var hepsinde de öncesinde bir düzensizlik okuyordu 3. Ya da 4. Ayda gebe kalıyordum rahim kendini alıştırıyor diyorlardı babada belki seninse öyledirAmin inşallah![]()
şimdi daha iyi anladım tesekkur ederimBen hamile kalmaya çalışırken gecikmeyen reglim önce 3 gün sonra 5 gün en son 9 gün gecikmisti ben de inanmiyordum burda başlık açmıştım 5 gün gecikti testim negatif diye. Bilmiyorum psikolojimizle mi alakalı ne zaman hastaneye kan vermeye diye gitsem kan sonucum cikmadan regl oluyordum . Hep geç döllenme zannettim doktorum kızıyordu 1 hafta gecikince gel bakalım yumurtan duruyormu rahmin nasıl geç döllenme bile zaten anlaşılıyor bir dahaki aya 9 gün geriden geliyorsun bir sonraki yumurtlama tarihini kaydiriyosun diye adet söktürücü verdi. Ben reglim 4 gün gecikince idrar testi yaptım çok silik çizgi vardı bekledim her gün test yaptım 7. Günün sonunda betam 380 çıktı... normalde 5 haftalık olmam gerekirken gecikmeye göre 4 haftalık hamileydjm geç dollenmeyi böyle öğrenmiştim.
Bence bi kan verin sizde,bende bugün güdicem akşam kan vermeye eğer sonuç alamazsaö söktürücü kullanıcam geçen ay doktorum vermişti. Şu an ben bilerelte biraz gecikmem olugor mu diye bekliyorum,ona göre hormonlarıma bakılcaktı. Önümüzdeki ayda hormonlarıma baktırmayı düşünüyorum. 5 aydır gecikme yaşıyorum ben ve 7 aylık evliyim, bekarkende 2-3 en fazla 4 gün gecikmem olurdu hatta bazen 1-2 gün erkendem oldugumda olurdu. Evlendikten sonra gecikmelerim çok uzun sürelli olmaya başladı, ilk 2 ay dikkat ettik gebelik olmasın diye istediğimiz günden beride gecikme yaşıyorum. Bence kesinlikle stres ve çok düşünme tamamen hormonları etkiliyor.benimde ilişkinin üzerinden 12 gün geçti reglimde 9 gün önce gelmesi gerekiyordu gelmedi. hergün kaç kez test yaptim bu geç dollenme dedikleri şey yuzunden mi diye. hepsi negatif çıkıyor regllerim hiç şaşmaz düzeni boş yere mi evham yapıyorum ki neyapsam iki üç gün daha beklesemmi sizce doktora da gitme imkanım yok pek(
Herkesin vücudu farklı çalışıyor demek ki, önümüzdeki ay hormonlarıma baktıracağım bakalım ne olucakBenim 3 gebeliğim var hepsinde de öncesinde bir düzensizlik okuyordu 3. Ya da 4. Ayda gebe kalıyordum rahim kendini alıştırıyor diyorlardı babada belki seninse öyledir
Canım silik çizgi var , eğer test yalancı pozitif çıkarmadıysa hamilesin bence . En iyisi kan testi vermekArladaşlar ben kan vwrmeye gidicektiö gidemedim,yarın kan vermeyi düşünüyorum. Bugün elimde kalan son idrar testimide yapayım dedim. 14. Gün gecikmem ve çok silik bir çizgi gördüm. Sizce hamile miyim?
Ay inşallah ya 5 dakika bekle diyordu teste 5 dk bekledim ve hemen sonuca baktım silik çizgiyi gördüm. Bu akşam kan vereceğiö,yarını beklemicem.Canım silik çizgi var , eğer test yalancı pozitif çıkarmadıysa hamilesin bence . En iyisi kan testi vermek
Ayyy hadi bakalım hayırlı güzel sonuçlarla gel inşallahAy inşallah ya 5 dakika bekle diyordu teste 5 dk bekledim ve hemen sonuca baktım silik çizgiyi gördüm. Bu akşam kan vereceğiö,yarını beklemicem.
Amin inşallahh, allahım isteyen herkese nasip etsinAyyy hadi bakalım hayırlı güzel sonuçlarla gel inşallah![]()
Çıktı mı sonuçların canım ?Ay inşallah ya 5 dakika bekle diyordu teste 5 dk bekledim ve hemen sonuca baktım silik çizgiyi gördüm. Bu akşam kan vereceğiö,yarını beklemicem.
Evet canım 15,57 çıktı 2 gün sonra tekrar vereceğim betaÇıktı mı sonuçların canım ?
Çok sevindim hayırlı uğurlu olsunEvet canım 15,57 çıktı 2 gün sonra tekrar vereceğim beta![]()
Amin inşallah sağlıklı ilerlerÇok sevindim hayırlı uğurlu olsun![]()
Merhaba durumunuz ne oldu acaba benim de son adetim 25 Aralık hala regl olamadım belirti yok testler negatif Ocak 25te adet olmalıydımArkadaşlar selamlar, en son aralığın 24 ünde adet oldum, bir kaç aydır düzensiz adet oluyorum ama bu ay ovulasyon takibi yaptım ve günleri değerlendirdim. Şu an adet gecikmemin 10. Günündeyim. 3. Günü,6. Günü ve 8. Günü evde idrar testi yaptım ama 3 üde negatif sonuç verdi. Yarın tekrar test yapmayo düşünüyorum. Hala regli gelmezse beta baktırmayı düşünüyoruö. Geç döllenme yaşayanlar var mı? Benimde geç döllenmiş olabilir mi? Geç döllenme yaşayanlar ne kadar süre sonra öğrendiniz?
Yazmıştım okumadınuz hepsini sanırım 14. Günü dabah test yaptım çok silik bir çizgi gördüm,akşam beta verdim 15,57 çıktı betam. 3 gün sonra 10 şubatta tekrar beta vereceğimMerhaba durumunuz ne oldu acaba benim de son adetim 25 Aralık hala regl olamadım belirti yok testler negatif Ocak 25te adet olmalıydım
Çok sevindim gecikmenin kaçıncı günü öğrendiniz bana da umut olur belkiEvet canım 15,57 çıktı 2 gün sonra tekrar vereceğim beta![]()
Okumamışım canım kusura bakma umarım benim de böyle olur pazartesi kan vereceğim benim de bugün gecikme 14Yazmıştım okumadınuz hepsini sanırım 14. Günü dabah test yaptım çok silik bir çizgi gördüm,akşam beta verdim 15,57 çıktı betam. 3 gün sonra 10 şubatta tekrar beta vereceğim
14. Günü öğrendim,isterseniz bir kan verin. Bende bundan önce 4 aydır düzensiz adet görüyordumÇok sevindim gecikmenin kaçıncı günü öğrendiniz bana da umut olur belkiben de en son 25 aralıkta adet oldum testlerim negatif çıkıyor adet belirtim yok 3 gün önce bir kerelik toz pembe leke aktı devam etmedi ben de düzensiz adetler yaşıyorum evlendikten sonra. Sizinle tarihlerimiz denk
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız,allahım isteyen herkese nasip etsinOkumamışım canım kusura bakma umarım benim de böyle olur pazartesi kan vereceğim benim de bugün gecikme 14