Geç Döllenme Olabilirmi? ...🏵️🏵️🏵️

mavispreyboya

Ve şarkımdaki kuş öldü. Koruyamadı ellerim..
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
3.260
6.468
78
Kızlar ben bu ayın 5 inde kan tahlili verdim <0.2 çıktı ayrıca pko var adetlerim düzensiz ama tahmini bat günüm 9 ağustosdu gelmedi 3 gündür de adet olacam gibi ağrım var bu sabahta peçeteye çok az kan değdi açık renk ama arkası gelmedi normalde benim kahverengi lekelenme şeklinde başlardı adetim sonrada gelirdi bu kan ta sabah 9 da geldi bidaha da yok göğüslerimde dokununca değil ama bi ağırlık şeklinde ağrı var 3 gündür de geceleri sıcak basıyor terleyerek uyanıyorum geri uyuyamıyorum her an adet olacak gibiyim böyle bişey başına gelen varmı dayanılmayacak kadar değil ama ağrım oluyor farklı farklı ya kasıkta ya tüm karın bölgesinde kan verdiğim için de gitmedim tekrar vermeye geç döllenme yada sabahki yerleşme kanaması olabilirmi lütfen tecrübesi olanlar yardımcı olursa 🌺🌺

İnşallah hamilesinizdir. Ama pko olunca ara ara böyle düzensizlikler oluyor ya. O yüzden ben pek ihtimal veremedim. Ama inşallah yanılıyorumdur ve o sizin dedğiniz gibi gerçekten yerleşme kanamasıdır🙏

Benim BAT 1 Ağustos'tu. BAT'tan 2 gün öncesinde karnım ağrıdı göğüslerimde 1 haftadır bahsettiğiniz gibi bir ağrım vardı. Kan verdim sıfır çıktı ben de üzerinde durmadım. Adetim 7 gün gecikince yeniden kan verdim 106 çıktı. Ben de 32 yaşındayım PCOS var. Geç yumurtlamışsın dedi doktorum. Böyle şeyler de olabiliyor. Yine de hakkınızda hayırlısı neyse öyle olsun.

Benim BAT 1 Ağustos'tu. BAT'tan 2 gün öncesinde karnım ağrıdı göğüslerimde 1 haftadır bahsettiğiniz gibi bir ağrım vardı. Kan verdim sıfır çıktı ben de üzerinde durmadım. Adetim 7 gün gecikince yeniden kan verdim 106 çıktı. Ben de 32 yaşındayım PCOS var. Geç yumurtlamışsın dedi doktorum. Böyle şeyler de olabiliyor. Yine de hakkınızda hayırlısı neyse öyle olsun.
Ayyy çok teşekkür ederim canım benim cevap yazdığın için hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağına al insllah 🤲🏻🥰bende burda okuyorum bazen kuzumda inşallah bende yaşarım o mucizeyi pko olunca biliyosun insan emin olamıyor ama geçen ay femara ve ovitrelle kullanmıştım bu ay ara vermiştim onun etkisi devam eder yumurtlama üzerinde diyorlar şuan 3 gün geçti valla ağrım var hala dünki kanama neyin nesi bilmiyorum bende senin gibi bekleyim 4-5 gün daha gelmezse gideyim kan vereyim çok teşekkür ederim 🤗

Ayyy çok teşekkür ederim canım benim cevap yazdığın için hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağına al insllah 🤲🏻🥰bende burda okuyorum bazen kuzumda inşallah bende yaşarım o mucizeyi pko olunca biliyosun insan emin olamıyor ama geçen ay femara ve ovitrelle kullanmıştım bu ay ara vermiştim onun etkisi devam eder yumurtlama üzerinde diyorlar şuan 3 gün geçti valla ağrım var hala dünki kanama neyin nesi bilmiyorum bende senin gibi bekleyim 4-5 gün daha gelmezse gideyim kan vereyim çok teşekkür ederim 🤗
Olanda da olmayanda da vardır hayır diyip öyle kan ver ☺️
Ben 3 yıldır bu günü bekliyordum. Doktor öyle normal karşıladı ki PKO olduğun için bunda şaşırılacak bir şey yok dedi 😁

Olanda da olmayanda da vardır hayır diyip öyle kan ver ☺️
Ben 3 yıldır bu günü bekliyordum. Doktor öyle normal karşıladı ki PKO olduğun için bunda şaşırılacak bir şey yok dedi 😁
Bende tam onu diyecek tim kuzum pko olduğundan ne zaman yumurtlama oluyo bizde valla hiç belli olmuyor o yüzden umutlanıyorum bende bide hiç böyle olmamıştı bi tuhaflık var vücudumda hayırlısı herşeyin çok teşekkür ederim gerçekten yorumun için🤗🤗🥰🥰 inşallah bende hayırlı haberleri alırım 2 yıl 4 ay oldu banada belirsizlik içinde beklemek çok zor

Back
X