- 31 Aralık 2022
- 25
- 6
- 6
- 22
- Konu Sahibi benbiranneadayiyiM63
-
Hamileymisimçok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin
Öyle senin haberini bekledimHamileymisimçok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahHastaneye gittim hamileyim çok şükür ve şuan sol bacak dirsek ve bilek ağrısından dayanamıyorum artık o derece bide bel ağrısı
Bütün dualarım sizlerle rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahCanım bizede dua et
Bütün dualarım sizlerle rabbim isteyen herkesin kucağını doldursunCanım bizede dua et
Öyle senin haberini bekledim
Amin canım inşallahBütün dualarım sizlerle rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Amin çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahTebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
3 gün süren akıntı adet şeklindemiydi. Benim geç döllenme olan yavrumda lekeleme oldu ama bir kez. Sonrasında sorun yaşamadım.Arkadaşlar benim adetimin üstünde 3 gün geçti ve çubuk test kullandım negatif ve gittim beta HCG yaptım onda 2.30 çıktı eve gelirken akıntı pembe oldu 3 gün sürdü sadece akintida şimdi 7 gün oldu adettim geçeli geç döllenme olmuş olabilir mi ne oluyor bizi biri aydınlatabilir mi tekrardan test yapmama gerek var mı bütün hamilelik belirtileri de var
3 gün süren akıntı adet şeklindemiydi. Benim geç döllenme olan yavrumda lekeleme oldu ama bir kez. Sonrasında sorun yaşamadım.
Bence testi tekrarla.. ve 5 altı diğer negatif biliyor
Canım sonucun kaç bu arada Allah sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin çok tebrik ederim canimAmin çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
3 gün süren akıntı adet şeklindemiydi. Benim geç döllenme olan yavrumda lekeleme oldu ama bir kez. Sonrasında sorun yaşamadım.
Bence testi tekrarla.. ve 5 altı diğer negatif biliyorsundur.
Aynı durumu yaşadım bugün 43. Gün daha adet olmadım lekelenme yaşadım ama adet olmadım 36. Gün kan testi negatif geldi rahim kalınlığı 36. Gün 11.8 di galibaBütün dualarım sizlerle rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun
Çok şükür bu belirtiler bebekmis çok korktum başka kötü hastalık bende çıktı diye
İlk gittim 2.30 du 6.gun 0.200 di şimdi baktırdım 1000 çıktıCanım sonucun kaç bu arada Allah sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin çok tebrik ederim canim
İdrar testi yaptığınızda negatif mi çıkıyordu? Bende ilk yaptırdığımda değerim 2 çıkmıştı sonra tekrardan yaptırdım 0.116 çıktı birdaha da kam testi vermedim ve hala da gecikmem var akinti, göğüs hassasiyeti falan hepsini de yaşıyorumİlk gittim 2.30 du 6.gun 0.200 di şimdi baktırdım 1000 çıktı
Gerçekten mucize gibi bir şey peki doktorlar bir şey dedimi hani ilk sonuçlarla şimdiki sonuçlarla alakaliİlk gittim 2.30 du 6.gun 0.200 di şimdi baktırdım 1000 çıktı
Bende ilk adettim 3 gün akıntı gibi geldi sonra gelmedi gittim bana dediler hamile değilsin 2.30 du tamam dedim eve geldim tekrar gittim 6.gun yine beta HCG yaptırdım 0.200 çıktı olasılık dahi yok sonra adet olmasim bulantı çoğaldı kasik ağrısı beni öldürdü göğüsüm bugün çok şiddetli tekrar yaptırdım 1000 çıktı ama ben hissediyordum zatenAynı durumu yaşadım bugün 43. Gün daha adet olmadım lekelenme yaşadım ama adet olmadım 36. Gün kan testi negatif geldi rahim kalınlığı 36. Gün 11.8 di galib
Evet bende birde idrar yanmasi ama bulantı aşırı değildi bugün aşırı oldu beta HCG yaptırdım canımİdrar testi yaptığınızda negatif mi çıkıyordu? Bende ilk yaptırdığımda değerim 2 çıkmıştı sonra tekrardan yaptırdım 0.116 çıktı birdaha da kam testi vermedim ve hala da gecikmem var akinti, göğüs hassasiyeti falan hepsini de yaşıyorum
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet bende birde idrar yanmasi ama bulantı aşırı değildi bugün aşırı oldu beta HCG yaptırdım canım
Hayır ya birşey demedi çünkü acile gittim randevu bulamadım 16 da var onu bekleyemedim ama herşeye baktırcam tekrarGerçekten mucize gibi bir şey peki doktorlar bir şey dedimi hani ilk sonuçlarla şimdiki sonuçlarla alakali
Hayır ya birşey demedi çünkü acile gittim randevu bulamadım 16 da var onu bekleyemedim ama herşeye baktırcamGerçekten mucize gibi bir şey peki doktorlar bir şey dedimi hani ilk sonuçlarla şimdiki sonuçlarla alakali
Bende 25 Kasım'da oldum 1 Aralık'ta sona erdi inşallah rabbim sana ve senin gibi isteyen herkese nasip ederAllah kucağına almayı nasip etsin inşallahbende yarın doktora gideceğim umarım güzel haberler alirim en son kasımın 23unde adet oldum birdaha da olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?