Geç döllenme olanlar lütfen baksın

benbiranneadayiyiM63

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2022
25
6
6
22
Arkadaşlar benim adetimin üstünde 3 gün geçti ve çubuk test kullandım negatif ve gittim beta HCG yaptım onda 2.30 çıktı eve gelirken akıntı pembe oldu 3 gün sürdü sadece akintida şimdi 7 gün oldu adettim geçeli geç döllenme olmuş olabilir mi ne oluyor bizi biri aydınlatabilir mi tekrardan test yapmama gerek var mı bütün hamilelik belirtileri de var

Geç döllenme geç yumurtladığınızda oluşan gebelik demek. Geç yumurtlarsanız beklediğiniz adet tarihiniz de gecikir.

Mesela benim sat 20.08.22
Bat 19.09.22

Ama ben bat tarihinde yumurtladım ve dolayısıyla adetim gecikti tabikide takip yapmadığım için anlamadım. Üstüne o gün birde eşimle ilişki yaşadık. Yumurta o günden sonra döllenmeye başlıyor.

Yumurtlamadan 20 gün sonra ben ancak pozitif kan ve idrar testleri elde ediyorum. Ondan öncekiler negatif. Kan değerim de sürekli 0.2 çıkmakta.

Sizin şuan gebelik yok ve büyük ihtimal kimyasal bir gebelik yaşıyorsunuz çoğu anne adayı her ay yaşar neredeyse farkında olmayız çoğunun.

Eğer yerleşme kanaması ise de yaşadığınız bi test yapmanızda fayda var yerleşme kanaması dediğimiz olayda bebek artık rahme tutunuyordur yani kan ve idrarda kesin sonuç alırsınız demek.

Umarım açıklayıcı olmuştur

Çok acikliyci oldu teşekkür ederim özür diliyerek söylüyorum eşimle 1 ay boyunca sürekli ilişkiye girdik ve adettim ilk günü sabretmedim test yaptım kan testi 0-5 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptık 2.30 çıktı 7,8 gün oldu adet geçeli sadece akintimda leke oldu pet dahi istemeyecek şekilde lekelenme göğüslerimde aşırı hassiyet kasik ağrılarım mide bulantılarım ara ara oluyor bu şekilde

Benimde yumurtlamadan 3 gün sonra göğüslerim şişmeye acımaya başladı üflesen acırdı o derece. Ufak baş dönmeleri 2 kere anca yaşadım, 1 2 kere mide bulantısı ama şiddetli değil, iştah artması olmuştu birde. 20 gün boyunca bunları yaşadım. Benim beyaz yoğun akıntım olmaya başladı bunlarla beraber. Lekelenme pembe açık bir renkteyse o yerleşme kanaması oluyor ama kahverengi bir akıntıysa kuru kan dediğimiz kan gelmiş. Yani adet sökülmesi yaşayacaksınız ama yavaş yavaş demek oluyor. Ben yerleşme kanaması görmedim hiç kanamam da olmadı henüz gebelik sürecimde. Belki sizin de benim gibi bir durum olmuş olabilir zaten doktorlar adet gecikmenizin 2 haftayı bulduktan sonra herhangi bir gebelik testi yapılmasını öneriyor. 14. Gecikme gününü se bi doldurun bence. Gene negatif çıkarsa stresten gecikmişsinizdir.

Evet anlattığın başımdan geçti ben 14 günümü tamamlayıp öyle gidecem inşallah beklediğim gibi olur sizede çok teşekkür ederim

Sizin sonucunuz belimi test yaptinizmi

Test yaptım ama daha 3 gün du beta HCG 2.30 çıktı şimdi 8,9 gün oldu halen adet filan yok hamilelik belirtisi var
Belki geç döllenme olabilir yada başka bir şey artık insan düşüne düşüne bir şey bulamıyor gerçekten bende persembe günü vermiştim 0.2 negatif ama bugün regl günüm olmadım psikolojikmen herhalde ama normalde günüm geçmezdi yarın inşallah olurum bu üstümdeki etki kalkar sen tekrar test ver istersen olmadı kadın doğumla görüş

Merhaba canım ben de beklenen adet gününden 2 gün önce yumurtladım salı günü yumurtlama oldu Perşembe günü çatladı değerlendirdik ve o günden itibaren benim de göğüslerimin uçları acıyor böyle mesela merdivenlerden inerken falan acıyor ve ara ara kasık ağrımı affedersin sümüksü akıntım oluyor beyaz normalde haftaya çarşamba adet günüm inşallah olmam

İnşallah gebelik vardır

Adet gördünüz sanırım yumurtlama görebiliyorsunuz tedavi ile daha kolay olur gebe kalmanız inşallah
Daha adet olmadım canım ya 27sinde yumurtlama oldu 29 da çatlama böyle olunca da 2 hafta ileri atıyor ya haftaya Çarşamba olurum herhalde bu arada ov.testlerim de bu şekilde pozitif dendi ama sizce de öyle mi acaba beyaz taraf T çizgisi

Eklentiler

• IMG20221230181408.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 133
Merhaba ben bu pazartesi test yaptırdım 0.16 çıktı geçen hafta Salı günü son yumurtlamamdı acaba hamile kalma şansım var mı adetmede 5 gün var
Canım adetin geçmesini bekle moralini bozma zaten az kalmış beli olmuyor çoğu kişi geç döllenme bile olmuş en iyisi sabır ne soylesek yalan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…