Geç döllenme olanlar lütfen baksın

benbiranneadayiyiM63

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2022
25
6
6
22
Arkadaşlar benim adetimin üstünde 3 gün geçti ve çubuk test kullandım negatif ve gittim beta HCG yaptım onda 2.30 çıktı eve gelirken akıntı pembe oldu 3 gün sürdü sadece akintida şimdi 7 gün oldu adettim geçeli geç döllenme olmuş olabilir mi ne oluyor bizi biri aydınlatabilir mi tekrardan test yapmama gerek var mı bütün hamilelik belirtileri de var

Benim belirtilerim yok işte oğlumda da 9 ay boyunca hiçbi belirtim olmadı kaşık ağrısı baş dönmesi mide bulantısı hiçbirini yaşamadım bunda da herhangi bi belirtim yok o yüzden sadece bekliyorum ama şöyle sormak istiyorum eğer adetten sayarsak lekelenmeyi adetle beraber 9. Gün rahim kalınlığı 11.8 olur mu? Araştırdığım kadarıyla olmaz

Hayır ya birşey demedi çünkü acile gittim randevu bulamadım 16 da var onu bekleyemedim ama herşeye baktırcam

Bende 25 Kasım'da oldum 1 Aralık'ta sona erdi inşallah rabbim sana ve senin gibi isteyen herkese nasip eder
Amin Ayy neredeyse aynıyız inşallah bende hamileyimdir geç döllenme olmuştur

Hamileymisim çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin
Allahım sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah, tebrik ederimm ama size bir sorum olacak, benimde reglim geçeli 14 gün oldu 10. Günde kanda negatif çıktı, 12. Gün idrarda negatif çıktı şuan şehir dışındayım doktora gidemiyorum eğitimdeyim, kasıklarımda bir haftadır regl sancısı Gibi sancım vae onun dışında bir kaç mide bulantısı oldu. Rica etsem gözlemlediğiniz belirtileri yazar mısınız? Doktor geç döllenme mi dedi ne dedi

Benim bildigim 9ve 10 hamile kalmak için uygun internette de öyle yazıyor regl yakınsa ondan da kalinlasmis olabilir belki

Hastaneye gittim hamileyim çok şükür ve şuan sol bacak dirsek ve bilek ağrısından dayanamıyorum artık o derece bide bel ağrısı
Geç döllenme dinlenin ağrılar çok şiddetli olursa sağlık ocağı doktorunuza ya da kadın doğum uzmanına görüşün büyük ihtimal parol kullan derler ama doktora danışmadan ilaç kullanmayın. Sağlıkla ilerler inşallah

Kızlar banada yardım edermisiniz 13 aralıkta adet oldum 17 aralıkta bitti 27 aralıkta kahverengi leke geldi ertesi gün açık renkte kanamam oldu normal adet kanaması gibi değildi 29 aralıkta bi anda kesildi ocak 8 de tekrar adet olmam gerekiyordu olmadım sizce sebebi nedir

Test yaptinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…