- 31 Aralık 2022
- 25
- 6
- 6
- 22
- Konu Sahibi benbiranneadayiyiM63
-
Benim belirtilerim yok işte oğlumda da 9 ay boyunca hiçbi belirtim olmadı kaşık ağrısı baş dönmesi mide bulantısı hiçbirini yaşamadım bunda da herhangi bi belirtim yok o yüzden sadece bekliyorum ama şöyle sormak istiyorum eğer adetten sayarsak lekelenmeyi adetle beraber 9. Gün rahim kalınlığı 11.8 olur mu? Araştırdığım kadarıyla olmazBende ilk adettim 3 gün akıntı gibi geldi sonra gelmedi gittim bana dediler hamile değilsin 2.30 du tamam dedim eve geldim tekrar gittim 6.gun yine beta HCG yaptırdım 0.200 çıktı olasılık dahi yok sonra adet olmasim bulantı çoğaldı kasik ağrısı beni öldürdü göğüsüm bugün çok şiddetli tekrar yaptırdım 1000 çıktı ama ben hissediyordum zaten
AminHayır ya birşey demedi çünkü acile gittim randevu bulamadım 16 da var onu bekleyemedim ama herşeye baktırcam
Bende 25 Kasım'da oldum 1 Aralık'ta sona erdi inşallah rabbim sana ve senin gibi isteyen herkese nasip eder
Evet canım ayrıntılı bakılsın gittiginde burdan haber verHayır ya birşey demedi çünkü acile gittim randevu bulamadım 16 da var onu bekleyemedim ama herşeye baktırcam tekrar
Allahım sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah, tebrik ederimmHamileymisimçok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benim bildigim 9ve 10 hamile kalmak için uygun internette de öyle yazıyor regl yakınsa ondan da kalinlasmis olabilir belkiBenim belirtilerim yok işte oğlumda da 9 ay boyunca hiçbi belirtim olmadı kaşık ağrısı baş dönmesi mide bulantısı hiçbirini yaşamadım bunda da herhangi bi belirtim yok o yüzden sadece bekliyorum ama şöyle sormak istiyorum eğer adetten sayarsak lekelenmeyi adetle beraber 9. Gün rahim kalınlığı 11.8 olur mu? Araştırdığım kadarıyla olmaz
Aminn inşallahAmin çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Regl olmadım ki hala öyle kontrolden sonra bugün 7. Gün hala gelen giden yokBenim bildigim 9ve 10 hamile kalmak için uygun internette de öyle yazıyor regl yakınsa ondan da kalinlasmis olabilir belki
Umarım en kısa sürede güzel haberler alirsinRegl olmadım ki hala öyle kontrolden sonra bugün 7. Gün hala gelen giden yok
Nolur dua edin Saliha bi kızım olsunUmarım en kısa sürede güzel haberler alirsin
Birazdaha bekle eğer regl olmazsan bir kadın doğuma gozuk Allah nasip etsin inşallahNolur dua edin Saliha bi kızım olsun
Haftaya cuma kontrolüm var bakalım canımBirazdaha bekle eğer regl olmazsan bir kadın doğuma gozuk Allah nasip etsin inşallahdualarım seninle
Guzel haberlerini bekliyorumHaftaya cuma kontrolüm var bakalım canım
Geç döllenmeHastaneye gittim hamileyim çok şükür ve şuan sol bacak dirsek ve bilek ağrısından dayanamıyorum artık o derece bide bel ağrısı
Son durum ne acabaİdrar testi yaptığınızda negatif mi çıkıyordu? Bende ilk yaptırdığımda değerim 2 çıkmıştı sonra tekrardan yaptırdım 0.116 çıktı birdaha da kam testi vermedim ve hala da gecikmem var akinti, göğüs hassasiyeti falan hepsini de yaşıyorum
Test yaptinizmiKızlar banada yardım edermisiniz 13 aralıkta adet oldum 17 aralıkta bitti 27 aralıkta kahverengi leke geldi ertesi gün açık renkte kanamam oldu normal adet kanaması gibi değildi 29 aralıkta bi anda kesildi ocak 8 de tekrar adet olmam gerekiyordu olmadım sizce sebebi nedir
Evet asm de yaptırdım labaratuvarda sorun olabilir dedi negatif çıktı diğer testlerde farklı çıkınca iki gün üst üste yaptı o yüzden sorun olabilir dedi bugün idrar yaptım negatifTest yaptinizmi
30 gün gecikmenin sonunda ragl oldum çok fazla kanamam var uzun süre hasta olmadığım için olabilir mi sen nasilsinSon durum ne acaba
Bende gelen giden yok göğsümde sizi var kaşıklarım oluyor o ara kanamasından sonra adet olcak gibi hissediyorum ama gelen giden yok30 gün gecikmenin sonunda ragl oldum çok fazla kanamam var uzun süre hasta olmadığım için olabilir mi sen nasilsin
Gününüz gecikti miBende gelen giden yok göğsümde sizi var kaşıklarım oluyor o ara kanamasından sonra adet olcak gibi hissediyorum ama gelen giden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?