Geç döllenme olanlar lütfen baksın

benbiranneadayiyiM63

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2022
25
6
6
22
Arkadaşlar benim adetimin üstünde 3 gün geçti ve çubuk test kullandım negatif ve gittim beta HCG yaptım onda 2.30 çıktı eve gelirken akıntı pembe oldu 3 gün sürdü sadece akintida şimdi 7 gün oldu adettim geçeli geç döllenme olmuş olabilir mi ne oluyor bizi biri aydınlatabilir mi tekrardan test yapmama gerek var mı bütün hamilelik belirtileri de var

Doktora çıkın bence daha önce böyle olmuş muydu
IMG_20230101_202209.webp
sizden

Sizden özür diliyerek bu fotoğrafi atıyorum kusura bakmayın lütfen şimdi ben bekarken gecikme oluyordu ben 3 aylık evliyim ve bu kanama gibi ilk defa gördüm mide bulantısı filan ilk defa oluyor böyle
Allah Allah test negatif, kan negatif regl yok ama yerleşme kanaması gibi yaşıyorsunuz 🤔 siz kadın doğuma sıra alıp doktora görünün ultrasonla bakılsın bir ne var yok doktorunuz söylerler bu garip bir durum şüpheli yani

Allah Allah test negatif, kan negatif regl yok ama yerleşme kanaması gibi yaşıyorsunuz 🤔 siz kadın doğuma sıra alıp doktora görünün ultrasonla bakılsın bir ne var yok doktorunuz söylerler bu garip bir durum şüpheli yani
Aynen öyle yapcam geç döllenme olmuş diyen bir doktorumda vardı 12. Gün beta HCG yap dedi artık 2 umutsuzluktan sonra gitmek istemedim 🤦

Aynen öyle yapcam geç döllenme olmuş diyen bir doktorumda vardı 12. Gün beta HCG yap dedi artık 2 umutsuzluktan sonra gitmek istemedim 🤦
Tüplerinize baktı mı onu diyen doktorunuz? Belki tüplerin birine yerleşmiş olabilir sıkıntılı bir durum yani kesinlikle uzman bir doktora görünün iyicene kontrol etsinler

Allah Allah test negatif, kan negatif regl yok ama yerleşme kanaması gibi yaşıyorsunuz 🤔 siz kadın doğuma sıra alıp doktora görünün ultrasonla bakılsın bir ne var yok doktorunuz söylerler bu garip bir durum şüpheleoj

Geç döllenme geç yumurtladığınızda oluşan gebelik demek. Geç yumurtlarsanız beklediğiniz adet tarihiniz de gecikir.

Mesela benim sat 20.08.22
Bat 19.09.22

Ama ben bat tarihinde yumurtladım ve dolayısıyla adetim gecikti tabikide takip yapmadığım için anlamadım. Üstüne o gün birde eşimle ilişki yaşadık. Yumurta o günden sonra döllenmeye başlıyor.

Yumurtlamadan 20 gün sonra ben ancak pozitif kan ve idrar testleri elde ediyorum. Ondan öncekiler negatif. Kan değerim de sürekli 0.2 çıkmakta.

Sizin şuan gebelik yok ve büyük ihtimal kimyasal bir gebelik yaşıyorsunuz çoğu anne adayı her ay yaşar neredeyse farkında olmayız çoğunun.

Eğer yerleşme kanaması ise de yaşadığınız bi test yapmanızda fayda var yerleşme kanaması dediğimiz olayda bebek artık rahme tutunuyordur yani kan ve idrarda kesin sonuç alırsınız demek.

Umarım açıklayıcı olmuştur ❤️
Hastaneye gittim hamileyim çok şükür ve şuan sol bacak dirsek ve bilek ağrısından dayanamıyorum artık o derece bide bel ağrısı

Back
X