Geç döllenme olanlar

Nrdn26

Kader
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
47
5
36
Ordu
Kızlar benim şuan 8 hafta olması gerekirken 6 haftalık görünüyodu ve kalp atışını gördük ama ses duyulmuyordu bi hafta sonra gittiğimde kalp atısıda görünmedi böyle olup da hamileliği devam eden oldu mu

Kızlar benim şuan 8 hafta olması gerekirken 6 haftalık görünüyodu ve kalp atışını gördük ama ses duyulmuyordu bi hafta sonra gittiğimde kalp atısıda görünmedi böyle olup da hamileliği devam eden oldu mu
Ben suan olmam gereken haftadayım yani 5+6 dayım bizde gecen gn sadece keseyi gördük. Doktorum kalp atısını ve bebeği 20 gün snra görelm dedi yani 3 hafta snraya attı inşallah sağlıkla duyarsn bebeğinin kalbini

ben varım iki hafta geç döllenme pkos hastasıyım..şuan 22.haftada olmam gerek ama 20. haftadayım...ultrasona göre 7+2 de kalp atışını duymuştuk

Merhaba arkadaşlar. Bu ay gebe olmayı planlıyordum planladığım gibi dün test yaptım pozitif çıktı ama betahcg 11.5 çıktı sanın 15 i yumurtlama günüm adetime de iki gün vardı test yaptığımda doktorum iki gün sonra gel dedi yarın gidicem . Daha önce dış gebelik geçirdim 6 ay kadar önce yine korkuyorum öyle bişey olucak diye ama geç döllenme de aklıma geldi sizce nedir durum geç döllenme olmuş olabilir mi yükselirmi sağlıklı bi şekilde değerim

Kızlar sat 2 nisan şuan 6+5 haftalık olmam gerekti ama 4+5 görünüyorum. Geç döllenme oldu ve bu yüzden daha keseyi görmeme 2 hafta daha var. Benim gibi olupta keseyi ve kalp atışlarını ne zaman duydunuz acaba?

Kızlar sat 2 nisan şuan 6+5 haftalık olmam gerekti ama 4+5 görünüyorum. Geç döllenme oldu ve bu yüzden daha keseyi görmeme 2 hafta daha var. Benim gibi olupta keseyi ve kalp atışlarını ne zaman duydunuz acaba?
ben keseyi 5. haftada gördüm kalp atısını da 7.haftada duymustum normal döllenme de o yüzden endişe etmeyin

Back
X