Geç döllenme olmuş olabilirmi?

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Aelam bayanlar,

Ben en son 21 aralıkta adet oldum. Bazen 28 gün bazen 32 gün sürüyo adetler arası. En son adetıö tuhafdı zaten 6 gün yerine 9 gün sürdü ve son üc günü sırf kahverengı akıntıydı. Bu ay ise geçikme yaşıyorum geçen hafta adet olacağım gün test yaptım silik çizgi çıktı ardından hemen başka bır markadan aldığım testi yaptım oda silik pozitif çıktı. Kadın doktorumda yaptı ondada aynısı çıktı. Duramadım iki gün sonra tekrar yaptım tekrar silikti ama pozitifdi. Yani anlayacağınız çizgide koyulaşma falan yoktu iki gün geçmesine rağmen. Doktorun hesaplamasına göre 5 haftalığım ama pazartesi kan verdim sonucu bugün çıktı. HCG Beta değerim sadece 30 çıktı... acaba geç döllenme olmuş olabilirmi? Dün yaptığım test haftayı gösterendendi orda 1-2 hafta önce döllenme olmuş diye gösterdi. Sizce düşükmü yaşayacağıö yada geç döllenme olmuş olabilirmi?

Eklentiler

• IMG_0044.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 56
en son 21 aralikta adet olduysan adetten sonra hamile kalmissndr canim yani iki hafta once falan degerin normal belki sen erkwn farkettin iki gunde bir twkrarla iki akti cikarsa sorun yoktr canim

en son 21 aralikta adet olduysan adetten sonra hamile kalmissndr canim yani iki hafta once falan degerin normal belki sen erkwn farkettin iki gunde bir twkrarla iki akti cikarsa sorun yoktr canim
Ama testlerdeki çizgi koyulaşmazmı zamanla? Ben ili gün arayla yaptım aynıydı. Geç döllenme hemen adetten sonra değil ya uygulama indirmiştim telefonuma orda yumurtalama günü 8.1. Di fakat bende ondan sonrakı günlerde oldu akıntı. Belki geç yumurtalama olmuştur?

Netteki takvimlerle kendi yumurtlama zamanın tutmuyo genelde. Benım nette 8-9 u gosterıyodu,ben 4 unde yumurtladım. Belkı gec dollenmedır bekle canım.

Netteki takvimlerle kendi yumurtlama zamanın tutmuyo genelde. Benım nette 8-9 u gosterıyodu,ben 4 unde yumurtladım. Belkı gec dollenmedır bekle canım.
Benim adet bu sefer 9 gün sürdü 6 gün yerine onumda etkisi olmazmı? Yumurtalamada gecikmezmi?

Dün yaptığıö teste bu sonuç çıktı

Eklentiler

• IMG_0044.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 54
bende netten hep bakiyrmd gebe kdgm ay ise adete 1 hafta kala yumurtlamisim belli olmuyo canim takvimlere gorede uymuyo.

bende netten hep bakiyrmd gebe kdgm ay ise adete 1 hafta kala yumurtlamisim belli olmuyo canim takvimlere gorede uymuyo.
İşte acaba bendedemi öyle oldu ozaman hcg beta 30 uyar en azından böyle çok az çoook
Sende ondsn öncekı ay adetin normalmiydi bende 6 yerine 9 gün sürdü son 3 günü kahverengı akıntıydı

Canım senin HCG değerim nasıl? Gördüğüm kadarıyla 5. Haftalıksın allah nazarlardan saklasın
Tesekkur ederim canım. Ben almanyadayım burada oyle rakam fln vermıyolar henuz kan almadı 22 subatta gıdıcem kan icin bebek kalp atısı kese bebek ıcın hayırlısıyla.

Doktordan ıyı bılemeyız kı bızde. Az kalmıs randevuya ımsallah guzel sonuclarla donersın.
İnşallah canım bende akdenız anemisi var acaba onunda etkisi varmıdır kan değerlerımde? Bende dsha çok beyaz kan hücreleri var kırmızı daha az

Tesekkur ederim canım. Ben almanyadayım burada oyle rakam fln vermıyolar henuz kan almadı 22 subatta gıdıcem kan icin bebek kalp atısı kese bebek ıcın hayırlısıyla.
Bende almanyadayım canım. Ben aldırdım kanımı zorlada olsa :)

İlk bebeğinmi?
Bende ilk o yüzden panik oldum ve umudum azaldı kan değerini duyunca

İlk bebeğinmi?
Bende ilk o yüzden panik olduö ve umudum azaldı
Canım sakin ol cok panıksın yapma boyle olumlu dusun. Ben sadece test yapmıstım lekelenmem vardı hemen gıttım doktora ne kan aldı ne ıdrar. Lekelenme ıcın baktı bısey yoktu yerlesme kanamasıydı. O zaman zaten hıc bısey gorememıstı bata 7 gun varken ogrendım. 22 subata verdı termin. O zaman bakılcak kalp atısına bebege fln insallah. 2. Cocugun olacak. Bir oglum var 3 yasında

Ne güzel canım sen tecrübelisin ondan :) bende ilk inşallah tutumur bebeğim çok yoruyor beni düşüne düşüne kendimi mahfediyorum sen çok sakinsin maşallah keşke bende öyle olabilsem

Ne güzel canım sen tecrübelisin ondan :) bende ilk inşallah tutumur bebeğim çok yoruyor beni düşüne düşüne kendimi mahfediyorum sen çok sakinsin maşallah keşke bende öyle olabilsem
Canım sakin olmak zorundasın yapacak biseyin yok Allaha emanetler cok dusunmemeye calıs. İyi ki erkene vermis termini daha gec verse delirirdin heralde :)

Canım sakin olmak zorundasın yapacak biseyin yok Allaha emanetler cok dusunmemeye calıs. İyi ki erkene vermis termini daha gec verse delirirdin heralde :)
Aynen :) bencedw delirirsim ama HCG değeri çok önemliymiş sağlıklı hamilelikte...senin ilk hamileliğinde takip ermişmiydin değerleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…