Geç döllenme şüphesi?

LeylaKaya

Hayaller dualara emanet...
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
2.444
1.405
133
35
merhaba kızlar :) şimdi sorunum su ben 33 34 günde bir adet oluyorum nisanın 4 ü yumurtladım şimdi bebeğim olmuşsa o gün gel döllenmemi oluyor çünkü daha 20 gün oldu? Ve ne zaman test yapmalıyım 6 gün geçti adetim bugün yaptım yok anlamadım vallahi bir yardımcı olsanız bana :dua:

İlişkiden sonra 20 gün geçtiyse testte çıkması lazımdı birdaha tekrarla testi yada direk kan ver gecikmişsin çünkü

İlişkiden sonra 20 gün geçtiyse testte çıkması lazımdı birdaha tekrarla testi yada direk kan ver gecikmişsin çünkü
Bugün kahverengi lekeler geldi sabahtan bu yana arada bir geliyor kasıklarımda da azıcık ağır oldu vallahi anlamadım ya

Canim ne oldu sonucun, bende de aynı durum varda anlamadım
Sonuç gebelik olmadı canım doktora gittim söktürücü verdi adet oldum hormon testi yaptırdı doktorum çok şükür o da temiz yumurtlama takibi yapacağız doktorla beraber ayın31 gideceğim kontrole :) 30 gün üstüne adet oldum yani :)

Sonuç gebelik olmadı canım doktora gittim söktürücü verdi adet oldum hormon testi yaptırdı doktorum çok şükür o da temiz yumurtlama takibi yapacağız doktorla beraber ayın31 gideceğim kontrole :) 30 gün üstüne adet oldum yani :)
Bende bugün gittim doktora malesef bana da söktürücü verdi. Nasip kısmet

Back
X