Geç döllenme tarihi

yaprak Aloglu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
2
0
1
29
Merhabalar, 12 Ağustos 2022 son adet tarihim yalnız ultrasonda 25 Ağustos gözüküyor geç döllenme olmuş dedi doktor. Doğum zamanım geldi bı doktor 12 agustosu baz alacaksın diyo diğeri 25 agustosu açıkçası hangisi doğru diyor bilemedim sizin başınıza böyle bir durum geldi mi

Geç döllenmede ilk ultrasonunuzda bebek kaç haftalık çıktıysa ona göre sat ileri alınıyor. 12 Ağustosa göre hareket edemezsiniz. Zaten şimdiye kadar kilosu hangi hafta ile uyumlu belli olmuştur birçok kez gittiğinizde

Ben de öyle yapıyordum doktor kaç hafta dediyse en başta ben de ona göre ilerledim her kontrole gittiğimde bu konuyu söyledim geç döllenme tarihine göre dikkate aldılar ona göre testlerimi vs. yaptım ama bu son gittiğim doktor 12 agustosu baz al bir hafta sonra sancım var diye doğuma gel diyince şok oldum hiç beklemiyorduk. 19 Mayıs 2023 de gittik yani dün açılman yok vs diyip gönderdiler durumu anlattım onlarda bişey diyemediler sancin olunca gel diyip yolladılar ne yapacağımı şaşırdım ilk hamileliğim endişeleniyor insan

Geç döllenme olan herkesin sat ını değiştirdi doktorlar

Benim de son adet tarihim 29 agustostu ancak geç döllenme nedeniyle 12 eylüle kaydirdi doktor doğum testler herşeyi 12 eylüle göre yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…