Geç Döllenme tecrübesi veya bilgisi olanlar lütfen paylaşır mısınız

bsr4

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
73
10
18
27
Merhaba Hanımlaar , geç döllenme ile hamile kalanlar veya konu ile ilgili bilgisi olanlar lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız . kaç gün gecikme yaşadınız ve kaçıncı günde hangi değerde öğrendiniz? Gecikmenizin başlarında testler yaptınız mı? Serüveninizi paylaşırsanız çok çok sevinirimm

Düzenli bir regl dönemine sahibim, değerlerim de normal çıkmasına rağmen ilk kontrolde geç döllenme olduğunu söylemişti doktor. Şu anda gelişim olarak haftasına yetişti.

Ben 5. Gün gecikmede 1106 ile öğrenmiştim ama doktor kese kontrolüne istinaden geç döllenme dedi.

Merhaba, sağlıkla kucağıniza alın inşallah. Peki keseyi ne zaman gördünüz ogrenebilirmiyim?

merhabalar, 32 yaşındayım ve ergenliğimden beri pcos'um var. özellikle sağ yumurtalığımda 7 cm i bulan kistler olmuş ilaçla küçülmüştü. 1 yıldır tedavisiz bebek sahibi olmayı denedik doktor olabileceğini söylemişti ama 1 yılın sponunda umudumu kesmiş tüp bebek ya da aşılama yaptırmaya karar vermiştik. regl aralarım her zaman uzundu 30-35 gün arasında oluyordu. doktorum 45 günü geçerse gel demişti. 34-35. günlerde yani son hafta yoğun uyku hali ve yorgunluk hissederek öğle arası asla yapmadıgım sekılde sekerleme ıhtıyacı hıssetmıstım. eşim hamile olabileceğimi yüzümün şiştiğini söyledi ama regl öncesi bütün belirtiler vardı. aynı gün basit test aldım ve çift çizgi çıktı hemen inanmadım çünkü yumurtlama günlerimde annemi ziyarete gitmiştim pek mümkün gelmedi hemen aynı gün kantesti verdim ve değer 2060 dı. ertesi gün 30 ağustosta ilk bulduğum doktora gittim bu değerle kesenın oluşmuş oldugunu ultrasonla gorebılecegını soyledı. kese görundu rahım ıcınde ama sag tupe cok yakın takıp gerekıyor 1 hafta sonra yıne gel dedı ve risklerden bahsetti. sonraki hafta yerine yerleştıgını ve gec dollenme sebebıyle cok yavas hareket ettıgını soyledı ve kalp atıslarını dınlettı saglıgından emın olmak ıcın haftaya tekrar kontrol verıp tahlıl verecegını soyledı. 3. kere gıttıgımde 6+4 gunluk oldugunu saglıklı ılerledıgını soyleyerek 20 gun sonra glmemı ıstedı ve son adet tarıhını degıstırecegını soyledı sanıyorum gec dollenme oldugu ıcın kagıtuzerınde bebek daha buyuk gorunuyor ama olcumlerde 6+4 cıktı. suanda 8. hafta ıcındeyım. sağ yumurtalıgımı agrılar ve kıstler sebeıyle hep aldırmayı dusunmustum ama bebek allahın ısı ıste sagdan gelmıs. o kadar uzun zamandır pcos ve uzun adet surelerı bazen 6 aya kadar regl olmadıgım gunlerden sonra anne olamayacagıma ınanmıstım. yaklasık 1 aydır sadece saskınım :) umarım bır aksılık yasamam.

ne kadar güzel bir olay
mutluluğunuzu tahmin edebiliyorum
Allah tamamına erdirsin bizlere de nasip olsun.
Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…